Arama sonuçları: *

1. YusufShn01

Razer Basilisk V3 Pro Orta Tık Sallanıyor

Evet kendi özelliği
  2. YusufShn01

Yardımcı olabilecek varmı?
  3. YusufShn01

sistemim ne kadar eder ?

10k ilana koyup minimum 9'dan verebilirsiniz.
  4. YusufShn01

Buharkeyf02.com güvenilir mi?

Bütçe 2k. Doldurulabilir cihazlara bakıyorum. Aklımda smok nord 5 var. 1729422853 teşekkürler bakacağım
  5. YusufShn01

Tedarik edebileceğim güvenilir site var mı?
  6. YusufShn01

Uzun süredir bölgemde elektronik sigara arıyorum fakat satan bir kişi bile bulamadım. Başlıkta belirttiğim site güvenilir mi bilen varmı? buherkeyf.com güvenilir demişler ama şuan kapalı ve buharkeyf02.com aktif. İki sitenin de kurucusu aynı mı bilemedim. Aydınlatır mısınız
  7. YusufShn01

MSI leptop iyi midir? 10 sene götürür mü beni?

Tam aynısını atıyordum
  8. YusufShn01

s22 alacağım f/p alınır mı?

Kamera ve işlemci bakımından evet daha kötü fakat bunun yanında daha büyük ekran, ısınmayan işlemci, daha uzun pil ömrü sunuyor. Sürekli oyun oynayan birisi değilseniz farkı hiçbir zaman hissedeceğinizi düşünmüyorum.
  9. YusufShn01

Razer basilisk v3 pro tıkırdama sesi geliyor

Hala sorun devam ediyor mu?
  10. YusufShn01

Neden 1729374025 Arkadaşlar başka yardımcı olabilecek kimse yokmu?
  11. YusufShn01

s22 alacağım f/p alınır mı?

Diğer abuk subuk markalara yönelmenizi önermem. Performans artıyor kalite düşüyor. S22 her konuda çok güzel fakat batarya konusunda gerçekten üzer. Tavsiyem s23 fe almanızdan yana. Emin olun pişman olmayacaksınız.
  12. YusufShn01

Ürünü 1 ay önce satın aldım. Satın aldığımdan beri mouseu sağa sola ileri geri sallayınca tıkırdama sesi geliyor. Orta tıkı tutup salladığımda ses kesiliyor. Kullanımda hiçbir sıkıntı yok orta tık işlevini sağa sola yatma işlevini güzelce yerine getiriyor fakat ses gelmesi canımı sıktı. Bu...
  13. YusufShn01

Victus 16 Ekran Gelmeme Sorunu

Ekran parlaklığı problemini çözdükten sonra (AMD driver sil yükle yaptıktan sonra) geç kapanma sorunu düzeldi geç açılma yoktu zaten.
  14. YusufShn01

Neden iade değişim ile uğraşayım ki :D Driver sil yükle yapınca sorun çözüldü zaten, ben sorunun kaynağını araştırıyorum minidump dosyamın içerisindeki hata kodlarını veriyorum gelip bana ssd vs diyorsun :D Hata kodu directx ile alakalı dolayısıyla ekran kartı driverına çıkacak sorun, keşke...
  15. YusufShn01

Laptop 1 aydır bende sıfır aldım sıcaklıklar çok düşük ssd sıcaklığı stres sırasında maks 55 derece ve 391gb boş yerim var.
  16. YusufShn01

Bugün bilgisayarımda biraz çalıştım ve ardından kapattım. Ekran gittiği halde 1dk gibi bir süre fanlar çalışmaya devam etti bilgisayar sıcak olmamasına rağmen. Ben de bilgisayarı tekrar açtım ve windows açılma sesi gelse de ekran gelmedi. Tekrar kapatıp açınca ekran geldi fakat ölçekleme ayarı...
  17. YusufShn01

Ryzen 7 7840HS HwMonitor 6200Mhz Görünüyor

bakacağım teşekkürler, sebebini açıklar mısınız
  18. YusufShn01

Ryzen 7 7840HS HwMonitor 6200Mhz Görünüyor

R7 7840Hs işlemcili laptoba sahibim. bugün oyun oynarken arkada hwmonitor uygulamasını açık bıraktım ve oyun bittiğinde uygulamaya dönüp maks cpu saat hızını kontrol ettiğimde 6200 Mhz gördüm. Sizce böyle bir şey olması normal mi? Hem işlemcinin hem de laptobun sitesinde maks 5.1Ghz olduğu...
  19. YusufShn01

5000 TL ALTI EN İYİ MONİTOR ?

Aktif olarak MSI g2412 kullanıyorum. F modeli ile neredeyse aynılar. Fazlasıyla kaliteli, gözün arkada kalmaz.
  20. YusufShn01

5000 TL ALTI EN İYİ MONİTOR ?

MSI g2412f
Top Bottom