Arama sonuçları: *

1. Eakkuzu

Logitech g435 wireless kulaklık pc de sesi az

yardımcı olabilecek..
  2. Eakkuzu

Logitech g435 wireless kulaklık pc de sesi az

g435 wireless kulaklık satın aldım gelir gelmez iphone telefonumda denedim full ses de ve bir sorun göremedim ancak cihazı pcye bağladığımda ses full de olmasına rağmen çok az geliyor yardımcı olabilecek var mıdır?
  3. Eakkuzu

3.nesıl destekleyen anakart mı i5 4460 mı

i5 4460 ile devam etmeni öneririm gelecek de de takviye yapmak istersen gtx 1650 takabilirsin
  4. Eakkuzu

FİFA 22 Volta Modunda Oyundan Atıyor

Merhabalar. FIFA 22 oyunu stabil sorunsuz oynayabiliyorum fakat Volta moduna geçtiğimde böyle bir hata ile karşılaşmaktayım ve de oyundan atıyor. Sorun nedir? Sistemim; AMD Ryzen 5 4600H Radeon Graphics. 8 GB RAM. Huawei Matebook D16.
  5. Eakkuzu

ACER NİTRO MU ACER KG221QA mi alınmalı yardımcı olabilecek var mı?

ACER KG221QA 21.5" 75Hz 1ms (HDMI+Analog) Free-Sync Full HD LED Monitör UM.WX1EE.A01 şöyle aratın dilerseniz
  6. Eakkuzu

https://www.hepsiburada.com/acer-nitro-vg220qbmiix-21-5-75hz-1ms-hdmi-analog-freesync-full-hd-ips-monitor-pm-HB00000IH0NA https://www.hepsiburada.com/acer-kg221qa-21-5-75hz-1ms-hdmi-analog-free-sync-full-hd-led-monitor-um-wx1ee-a01-p- HBV000018OOU7
  7. Eakkuzu

bu iki monitör arasında kaldım yardımcı olursanız sevinirim
  8. Eakkuzu

CS:GO OPERASYON YARDIM

cs:go operasyon hakkında bilgisi olanlar yardımcı olursa sevinirim her hafta 3'er kasa alıp satıyorum ancak gün geçtikçe fiyatları düşüyor operasyonlar bitince artacak mı ne yapılmalı yıldızlarla kasa mı açmalıyım satmaya devam mı etmeliyim?
  9. Eakkuzu

GTX 1650 İÇİN MONİTÖR ÖNERİSİ

Teşekkür ederim Nitroya bakmıştım önerecek olan olur mu diye bekliyordum listemde o da var
  10. Eakkuzu

hoparlör şart değil tamamdır
  11. Eakkuzu

Teşekkür ederim değerlendireceğim
  12. Eakkuzu

Anladım hocam en azından bilgilenmiş oldum teşekkür ederim
  13. Eakkuzu

Zotac NVIDIA GeForce GTX 1650 AMP Core ZT-T16520J-10L 4 GB 128 Bit GDDR6 Ekran Kartı bu ekran kartıma FreeSync özelliği mevcut monitör arıyorum bütçe 1.000₺ 2. el sıfır fark etmez yardımcı olabilecek arkadaşlarım olursa sevinirim Teşekkürler.
  14. Eakkuzu

hdmi to vga sorunu acil destek yardım

gaming ile uğraşan arkadaşlarım yardımcı olursa sevinirim elimde bulunan parçalara ek sistem topladık haliyle monitörüm eski kaldı ekran kartı için hdmı to vga dönüştürücü ile görüntü aldık ancak CS-GO ya girince harita yüklenip tam oyuna gireceğinde bu dönüştürücü görüntüyü kesiyor , Sistem...
  15. Eakkuzu

Forumu Nasıl Kullanıyorsunuz?

sitenin karanlık modu mu var?
  16. Eakkuzu

HDMİ TO VGA DÖNÜŞTÜRÜCÜ PROBLEMİ

kontrol ettim vganın güç girişinde sorun olabilir mi diyede 2 defa farklı kablolarla denedim ancak yine olmadı
  17. Eakkuzu

HDMİ TO VGA DÖNÜŞTÜRÜCÜ PROBLEMİ

gaming ile uğraşan arkadaşlarım yardımcı olursa sevinirim elimde bulunan parçalara ek sistem topladık haliyle monitörüm eski kaldı ekran kartı için hdmı to vga dönüştürücü ile görüntü aldık ancak CS-GO ya girince harita yüklenip tam oyuna gireceğinde bu dönüştürücü görüntüyü kesiyor , Sistem...
Geri