Arama sonuçları: *

1. M

Shark 7A özelleştirme tavsiyesi

İşlemci, anakart, ssd ve kasayı yükselttim(parçalar da uyumludur heralde). Soğutucu olarak hangisini seçeceğimi bilemedim tavsiyelerinizi bekliyorum. Aynı ram den harici olarak alıp 2x16 yapmayı düşünüyorum. Şurası olmamış şöyle yapsan daha iyi olurdu dediğiniz varsa paylaşır mısınız...
  2. M

Ryzen 5 7500f RTX 4060 Ti Ventus 2X Black 16GB OC 35k değer mi?

sistem: https://www.gaming.gen.tr/urun/406085/forge-mag4060ti-amd-ryzen-5-7500f-mpk-msi-geforce-rtx-4060-ti-ventus-2x-black-16gb-oc-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/#btnFPS 35k bütçem var bu fiyata değer mi sizce? şu da aklıma yattı ama kararsız kaldım...
  3. M

Elden Ring çöküyor sebebini anlayamadım

evet doğruladım 2 kere, doğruladığımı da yazmıştım zaten.
  4. M

Elden Ring çöküyor sebebini anlayamadım

Sistemim: Gigabyte rtx2060 6gb oc edition, işlemci AMD Ryzen 5 3500 6-Core Processor 3.59 GHz, ram 2 adet XPG Gammix D30 8GB 3000MHz, anakart b450m s2h. OYUNU STEAMDEN ALDIM. Diğer oyunlarda bu problemi yaşamıyorum ama elden ringe giriyorum 10-15 dk sonra görüntü aniden donuyor ve 5-10 saniye...
  5. M

Öneri Bluetooth kulakiçi kulaklık önerisi

500TL bütçem var önerilerinizi bekliyorum
  6. M

Wallpaper engine lockscreen sorunu

Android cihazıma walpaper engine indirdim ve duvar kağıdını sadece kilit ekranı için ayarlayamıyorum. İki ayar var; ana ve kilit ekranı için ve ana ekran için ayarla. İlk seçeneği seçip daha sonra galeriden ana ekran için bir duvar kağıdı seçmeyi denedim daha sonra telefonun güç düğmesine basıp...
  7. M

2000TL bütçe Klavye+Mouse+mousepad önerisi

https://www.akakce.com/klavye/en-ucuz-steelseries-apex-3-tkl-ip32-rgb-kablolu-oyuncu-si-fiyati,1586013909.html Şöyle gezinirken baktım da tasarımı falan çok hoşuma gitti, tkl olması da güzel daha az alan kaplar
  8. M

Olursa güzel olur ama elzem değil 1664648791 Hocam peki steel series’in klavyeleri iyi midir tavsiye eder misiniz
  9. M

Arkadaşlar 2000Tl bütçem var, genellikle fps türü oyunlar için red switch klavye, kablosuz mouse ve mousepad önerisinde bulunursanız sevinirim.
  10. M

God of war fps drop ve oyundan atma

(Oyun orijinal değil)God of war da fps dropları yaşıyorum, şu an da Tyr'in Tapınağına geldim ve o kısımda 40fps i geçemiyorum. Daha önce satın aldığım rdr2 de yüksek ayarlarda 60-70fps (şehir içi 45-55), witcher 3 ultra ayarlarda 80-100 fps alırken bu oyunda inanılmaz droplar yaşıyorum ve...
  11. M

Pc için oyun kolu önerisi

Kalitesine bir şey diyemem belki iyidir ama ps1 kolu gibi gözüken bi şeye de 430 lira verirsem yüreğim acır : D 1651587595 Güncel oyunlarda bir sıkıntı olur mu? Kol çok eski ya, belki programsız pc ye bağlanabiliyor ama bi god of war oynamak istesem sıkıntı çıkar mı
  12. M

Pc için oyun kolu önerisi

Arkadaşlar malumunuz oyun kolları inanılmaz pahalı, xbox series gamepad leri bin liranın üzerinde benim de bütçemi çok çok aşıyor. 300TL gibi bir bütçem var önerebileceğiniz bir gamepad var mıdır? Dualshock4 tercih eder misiniz?
  13. M

Oyun tamamen silinmiyor?

Arkadaşlar 480gb büyüklüğünde bir depolamaya sahibim ve oyun oynamayı seviyorum haliyle hemen doluyor. Fakat şunu fark ettim oynadığım oyunu steam üzerinden kaldırdıktan sonra pc de hala bazı dosyaları kalıyor. Örneğin arkham city oyununu oynayıp bitirdikten sonra sildim ama hala C de arkham...
  14. M

Download hızım çok dengesiz

Hayır bir sıkıntı yok, az önce steamde bir güncelleme yaptım 2,9mb/sn. Evet kablolu bağlantım var fiber kullanıyorum.
  15. M

Download hızım çok dengesiz

Gördüğünüz gibi download hızım çok dengesiz ve düşük nedeninin anlamış değilim. Speed test de yaptım 25 download 6,5 upload var sabit. Sorun epicten mi kaynaklı acaba? Yardımcı olursanız sevinirim.
  16. M

Naruto manga stoğu yok

Gerekli şeyler e instadan yazdım sağolsun hemen döndüler. Basıma başlamışlar hepsi yenilenecekmiş. Artık ne zaman bilmiyorum uzun sürebiliyor belki 1 hafta belki 6 ay ama eninde sonunda gelecek. O zaman alırım. İlginiz için teşekkürler agalar.
  17. M

Naruto manga stoğu yok

Evet bunu gördüm zaten ama fiyatı pahalı. Stoklar yenilenince 13-16 liradan almak varken iki katından fazla vermem açıkçası. Ben stoklar ne zaman güncellenir onu merak ediyorum.
  18. M

Naruto manga stoğu yok

Narutonun 1. cildini aldım fena sardı hemen 2. sini alayım dedim stok yok hem de 1 aydır, sadece 2.cilt değil neredeyse çoğu cildi yok. Almak istiyorum alamıyorum arkadaş. Madem o kadar çok satıyorsunuz neden stok yenilemiyorsunuz? Gerekli Şeyler yayınevi hariç başka bir yerden almak istesen en...
  19. M

Dublaj vs Altyazı

Yakın zamanda çok sevdiğim eski cartoon network çizgi dizilerini izlemek fikri aklıma geldi -başta adventure time- ama dublajlı mı izlesem altyazılı mı karar veremedim. Tamam biliyorum özellikle animasyon yapımlarda dublajlarımız zirvede fakat bazen orijinal isimleri, müzikleri, vurgu ve...
  20. M

İnternetim 27mbps fakat 1080p donuyor

Arkadaşlar internetim 27mps ve youtube dan 4k videoyu donmadan izleyebiliyorum fakat ne zaman bir film izleme sitesine girsem 1080p film oynatamıyorum, sürekli takılıyor. Sorunun kaynağı nedir nasıl çözebilirim yardımcı olursanız sevinirim. (TTNET kullanıyorum)
Top Bottom