Arama sonuçları: *

1. The 77

YouTube arama sayfasında bug oldu, ne yapabilirim?

Öneriniz için teşekkürler işe yaramadı maalesef ama yine de sağ olun.
  2. The 77

YouTube arama sayfasında bug oldu, ne yapabilirim?

İyi günler, iyi forumlar bu sabah itibariyle YouTube'da gezinirken bir şey fark ettim. Anasayfa veya diğer sayfalarda bu sorun yok ama herhangi bir şey ararsam bu bug mıdır nedir bilemedim bu sorunla karşılaşıyorum, yardımcı olabilirseniz sevinirim.
  3. The 77

Bluetooth 5.0 dongle tavsiyesi

Doğru, unutmuşum yani bu modeller güzele benziyor bütçe olarak 50 ₺ diyebilirim ama bu modellerden birini alırsam ve uzun yıllar herhangi bir sorun yaşamadan kullanırsam bu fiyatlara çıkmayı düşünebilirim, öneriniz için teşekkürler.
  4. The 77

Bluetooth 5.0 dongle tavsiyesi

Masaüstü PC kullanıcısıyım, uzun süredir kablolu kulaklık kullanmaktan yorulduğum için ve biraz da rahatlık aradığım için bluetooth kulaklık almaya karar verdim ama anakartımda herhangi bir bluetooth desteği yok. Tavsiye edebileceğiniz uygun fiyatlı ve yüksek performans sunan ayrıca Bluetooth...
  5. The 77

Asus Prime H410M-K Fan Slotu Sorunu

göremedim maalesef
  6. The 77

Asus Prime H410M-K Fan Slotu Sorunu

Yeni bilgisayarım'da ilk sorun✌️😄. Aslında sorun mu bilemiyorum ama MB511'in ön panelinde bulunan 3 fanını anakartıma taktıktan sonra, anakartımda daha fazla fan pin'i bulunmadığını fark ettim, 20 25 ₺ lik fan slotu çoklayıcılarla bu sorunu çözebilir miyim? Fanları direkt anakarta bağlamaktan...
  7. The 77

Asus Prime H410M-K ve i3 10100F'li sistem nasıldır?

ekran kartı konusunda ben de endişeliyim, öneriniz için teşekkür ederim🙂
  8. The 77

bu saydığım parçalardan bazıları bende mevcuttu zaten yeni olarak anakart, işlemci, kasa ve psu toplam 2.8 3k gibi bir fiyata denk geldi 1609171577 çok sağ olun minnettarım 🙏
  9. The 77

Birkaç gündür toplamakta olduğum ve bu süreçte buradan öneri ve görüşlerinizi aldığım "Toplama Pc" yakında elimde olacak. Donanımlarını sizlere sunduktan sonra bu PC'nin hangi işlerde hangi düzeyde performans gösterebileceğini sizlere sormak istiyorum. Kısaca donanımlar; Anakart: Asus Prime...
  10. The 77

i3 10100F + Gtx 1050 Gt2 OC Darboğaz olur mu?

Teşekkür ederim cevaplarınız için. 🙂🙏
  11. The 77

i3 10100F + Gtx 1050 Gt2 OC Darboğaz olur mu?

i3 10100F alacağım ekran kartım ise MSI Gtx1050 Gt2 OC sizce darboğaz sorunu yaşar mıyım?
  12. The 77

1700 ₺ işlemci ve anakart önerisi

evet hocam
  13. The 77

1700 ₺ işlemci ve anakart önerisi

Merhaba, geçenlerde Cooler Master Mb511 kasa ve dahilinde yine Cooler Master Mwe 650w Bronze v2 psu satın aldım fakat büyük bir üzüntüyle anakartımda (uzun yıllar götürdü beni) sorun olduğunu öğrendim kısaca ihtiyacım olan anakart ve tabii ki işlemci. Bütçeme göre işlemci olarak i3 10100F ve...
Top Bottom