Arama sonuçları: *

1. YasinKrk0

Direksiyon seti önerisi

Bu ürünün yanına vites ne alabilirim peki debriyaj vites her şey tam olsun istiyorum
  2. YasinKrk0

Direksiyon seti önerisi

Abartı kalite de bi ürün aramıyorum günde 2 saat oynatsın üzmesin istiyorum ve ikinci el tercih etmek istemiyorum sıfır almak istiyorum
  3. YasinKrk0

Direksiyon seti önerisi

Sahibinden de 22 bin tl ye moza r3 buldum şimdi vites kutusu ve debriyaj pedalı dahil uygun mudur?
  4. YasinKrk0

Direksiyon seti önerisi

Geri satacağımı düşünmüyorum ama vitesli ve debriyajlı setleri de thrustmaster ve moza gibi markalarda bütçemi çok aşıyor maalesef 1762469779 Birde kayışlı ve dişli arasındaki fark nedir
  5. YasinKrk0

Direksiyon seti önerisi

Bu sete kronik denmesindeki sebep nedir biliyor musunuz
  6. YasinKrk0

Direksiyon seti önerisi

öneriniz nedir peki 1762469430 Forımın başında da yazdığım gibi 2. El konusunda çok dolandırıldım o yüzden tekrar güvenmek istemiyorum ve hiç sıcak bakmıyorum sıfır almak pahalıya gelse de en azından dolandırılma ihtimalim yok aldığım gibi bilgasayara takıp oyun oynicam. Zaten günde en fazla 3...
  7. YasinKrk0

Direksiyon seti önerisi

G29 neden hiç tavsiye edilmiyo ve bu dişli sistemin olayı ne g29 serisi neden kronik olarak geçiyo Sahibindende kurcaladım biraz nerdeyse çoğu ilan sıfırıyla aynı fiyatta kararsız kalıdım moza thrustmaster gibi markalarda ikinci eli bile bütçemi aşıyo ve setlede benim istediğim şekilde değil
  8. YasinKrk0

Direksiyon seti önerisi

İkinci el alışverişten bu yana hiç şansım yaver gitmedi ikinci el alışveriş yapmaktan çekiniyorum açıkçası
  9. YasinKrk0

Direksiyon seti önerisi

Merhaba. Direksiyon seti hevesim var hazır kasım ayındayken hayalimi gerçekleştirmek istiyorum. Ets, forza, need for speed tarzı oyunlar oynayacağım. Vitesli bi set istiyorum ama 20 bin lira bütçem var ve üstüne 1 kuruş dahi çıkamam. Biraz araştırdım ve logitech G29 en mantıklı seçenek geldi...
  10. YasinKrk0

İkinci monitör tavsiyesi

4.000 tl bütçem var. İkinci ekran olarak kullanmalık monitör arıyorum. Ana monitör olarak AOC 24G2ZE kullanıyorum. [H3 id='North+Bayou+Nb+F160+17-27+ift+Kol+2-9+kg+Amortisrl+Monitr+Stand']North Bayou Nb F160 17-27" Çift Kol 2-9 kg Amortisörlü Monitör Standı[/H3] Bu monitör standına uyumlu bir...
  11. YasinKrk0

TeamSpeak 6 yayın açamıyorum.

Güncellerim.
  12. YasinKrk0

Eyvallah hocam. Oraya da konu açtım.
  13. YasinKrk0

çözümünü hiç bir yerde bulamıyorum.
  14. YasinKrk0

Teamspeak 6 da arkadaşlarımla beraber sunucu açtık. Hepsi sorunsuz bir şekilde yayın açıyor, birbirlerinin yayınlarını izleyebiliyorlar. Fakat ben yayını sorunsuz açabiliyorum ama hiç birisi benim yayınıma giremiyor. Yayını açtığımı görüyorlar, tıklıyorlar. Yükleme ekranı geliyor ve gidiyor...
  15. YasinKrk0

4000 tl bütçeye 24 inch monitör tavsiyesi

Selamlar, 24 inch bir monitöre ihtiyacım var. Bütçem 4.000 TL
  16. YasinKrk0

600-700 bandında modem önerisi

Aile evinde yaşadığım için aşırı fazla bir ping sorunum vardı bende sadece bilgisayarımın bağlı olacağı bi internet aldım ama modem ne almalıyım bilmiyorum. Ekstra olarak hat çektirmem gerekiyor bana bu durum masraf açar mı? 15mb adsl internetim var.
  17. YasinKrk0

Türk telekom aboneliğim devam ederken türknet aboneliği başlattım

fazla araştırmadım benim asıl arama nedenim evdeki herkes internete girince pingim olmasın diye kendime özel bi internet istemiştim. Türk telekomdan 15mb alıyorum türknetten de 35mb verebilceklerini söylediler bende direkt iptal etmek istedim. Şuan korktuğum nokta da iptal işlemi olursa ordan...
  18. YasinKrk0

abonelik babamın üzerine olduğu için bana bunun cevabını vermiyolar. Akşam babamın telefonundan arayıp yine sorucam ama bu işlerden anlamadığım için fazla masraf çıkar diye aşırı strese girdim. Burdan da bi fikir almak istedim.
  19. YasinKrk0

Öncelikle Selamlar, Aile evinde yaşıyorum ve ailem türk telekom abonesi bende kendi adıma türknet aboneliği başlattım. Bugün telekomdan ekip geldi ve türknet için altyapı hazırlığı yaptılar bana da telekom iptal mi diye sordular bende evet dedim. Fakat iptal sorusuna evet derken aklıma cayma...
  20. YasinKrk0

aynı pc den 2 tane kablosuz gamepad çalıştırabilir miyim?

kral teşekkür ederim yardımın için 1721158225 sana da yardımların için teşekkürler kral. Senin önerdiğin modelin siparişini verdim.
Geri