Arama sonuçları: *

1. T

10K Monitör Dahil sistem

Arkadaşlar ben amd ekran kartlarını her ne kadar önersemde arkadaşım nvidia rtx istediği için ona göre bir öneri yaparsanız daha uygun olabilir sonradan belirttiğim için kusura bakmayın.
  2. T

10K Monitör Dahil sistem

Arkadaşlar merhaba herkese 10k bütçe ile alınabilecek en iyi hazır sistem için yardımcı olabilir misiniz fakat 10k nın içinde monitöründe dahil olmasını istiyorum. Teşekkürler şimdiden.
  3. T

Kasanın camını söküp fan filtresi takmak

valla öyle bir söktüm ki anlatamam 1598140645 Son durum bu birde güzel bir toz filtresi ayarlarsam tam kapatacak şekilde harika olucak
  4. T

Kasanın ön kapağını çıkarttım fakat camı çıkartamadım fotoğrafta attığım kısımlar camı tutuyor bunlari nasıl sökerim bilgin varmıdır
  5. T

Öyle yapmayı düşünüyorum fakat kasanın ön camını nasıl çıkartacağım hakkında hiçbir fikrim yok yardımcı olabilirmisin
  6. T

arkadaşlar başlıktanda anladığınız üzere benim kasanın önü temperli cam ve doğal olarak ısınma problemi yaşıyorum sizce bu fikir nasıldır?
  7. T

ekran kartı sıcaklığı

Arkadaşlar merhaba galaxın 1650 super ekran kartına sahibim yük altında gpu sıcaklığı 75 derecelerde geziyor.Kasamın önü temper camlı ve bu büyük etken olduğunu düşünüyorum kasa hakkında yapabileceğim bir çözüm varmıdır? önerilerinize açığım ayrıca kartın 80 derecelere yaklaştığıda oluyor bunun...
  8. T

1650 Super vs rx 580 8gb

Teşekkür ederim geri dönüşleriniz için 🤗🤗🤗
  9. T

1650 Super vs rx 580 8gb

Teşekkür ederim yorumlarınız için piyasadaki en ucuz 1650s şuanda bu ürün https://www.teknobiyotik.com/donanim/ekran-kart/colorful-geforce-gtx1650-super-4gb-gddr6-ekran-karti-gtx1650sprnb4gv.html Marka farkeder mi emin değilim öneriniz varsa açığım
  10. T

1650 Super vs rx 580 8gb

Arkadaşlar iki kart arasında fazlasıyla karasız kaldım iki kartında önereni fazlasıyla var fakat amdnin en eleştirilen kısmı yazılım sorunları oluyor şuan iki karttan hangisini almak daha mantıklı?
  11. T

Kasa montajı hakkında

Birazdan ben hem kasanın fan girişlerini hem psunun kablolarını hemde anakartı atayım detaylı olarak öyleyse 1590791680 Girişler bu şekilde sanırım molex kontrolcüsü olmayanlar bu fanlari direk ard arda ağlama yapıyorlarmış
  12. T

Kasa montajı hakkında

Anladım. Kasa şu an elimde mevcut zaten psu daki molex,sata power dönüştüren kısım nasıl bir şeye benziyor o şekilde anlayabilirim belki
  13. T

Kasa montajı hakkında

gigabyte b450m s2h kullanıyorum rgb desteği var diye biliyorum fakat benim merak ettiğim şey anakartta 2 adet fan girişi var diye biliyorum ama kasadaki fan 4 tane o durum benim kafamı karıştırdı biraz
  14. T

Kasa montajı hakkında

Öncelikle merhaba bugün bir kasa+psu siparişi verdim vatandan https://www.vatanbilgisayar.com/xigmatek-sirocon-iii-x-power-600w-rainbow-fan-usb3-0-temper-camli-gaming-kasa.html Kasa bu şekilde daha önce 4 fanlı bir kasa kullanmadım cahil isem affola sormak istediğim soru şu bu kasanın içindeki...
  15. T

aldatan affedilir mi

Aldatılmak sadece fiziksel olarak değildir o kişi seni ruhen de aldatmış demektir buda sende bulamadığını bir başkasında bulduğu anlamına gelir kısaca bir daha yapmayacağı ne malum o kişiden hayır gelmez önüne bak yoluna devam et geçmiş olsun
  16. T

Yardım Gaz sancısı nasıl geçer?

dostum büyük geçmiş olsun ben hastaneye gitmiştim serum falan yapmışlardı biraz rahatlamıştım nedense ama şuan durumlar malum çektiğin acıyı anlıyorum ama bir çözüm olduğunu sanmıyorum varsada ben hatırlamıyorum büyük geçmiş olsun
  17. T

bilgisayar toplama site önerisi

önerilere açığım marka olarak
  18. T

bilgisayar toplama site önerisi

Arkadaşlar istediğim parçalar bu şekilde üzerine kasa ve psu eklenecek sitelerdeki fiyatları karşılaştırdığımda trendyoldan her parça daha uyguna geldi gibi gözüktü bana sizce trendyoldan almam mantıklımı ve sizce uygun mu? Ayrıca kasa ve psu öneriniz varsa cevap bekliyorum
  19. T

ekran kartsız toplama bilgisayar önerisi

ekran kartı palit 1660 super 6gb oc kasa ve psu belirlemedim fakat psu yu fsp almayı planlıyorum ram 3000 mhz olucak marka farketmez ssd modeli ise Adata almayı planladım fakat sorunlu diyorlar kasa ve ssd hakkında önerilere açığım
  20. T

ekran kartsız toplama bilgisayar önerisi

Arkadaşlar öncelikle merhaba benim 3300tl gibi bir bütçem var şuan elimde ekran kartı olduğu için ekran kartsız bir sistem toplamayı düşünüyorum şu şekilde ryzen 5 1600 af gigabyte b450m s2h 240gb ssd+1tb hdd 8gb ram 600w kasa+psu sizinde önerebileceğiniz bir sistem var mıdır? ve aklımdaki...
Geri