Arama sonuçları: *

1. N

DA MD2 Sistem İlk Açıldığında Klavyeyi Görmüyor

Arkadaşlar merhabalar, da md2 sistem elime bugün ulaştı. İlk kez çalıştıracağım sistemi ancak açılışta klavyeyi görmüyor o yüzden ne boot ayararına ulaşabiliyorum ne de bios ayarlarına..Klavyem yeni, laptop ile kontrol ettim çalışıyor ama kasa görmüyor ne yapabilirim ? Ekran görüntüsünde olduğu...
  2. N

Çözüldü✓ 17:30 Saatlerinde Aldığım da-md2

Ya 50 dakka oldu Allah rızası için açın şu telefonu....Ulaşabilen var mı ? Ne diyorlar ödemesini yaptığımız ama siparişlerde gözükmeyen bilgisayar için
  3. N

Aynen ben de halen beklemekteyim....
  4. N

Parayı çekti ama siparişlerime yansıtmadı.

Sancak merhaba, siparişlerin kısmından kontrol yapar mısın var mı bir değişiklik ? Bende de aynı problem oldu dün.
  5. N

Halen sipariş bilgisi güncellenmedi..sistemi 12 taksit aldım ilk taksit tutarını yansıtmışlar ama ortada gelecek bir sipariş gözükmüyor.. Umarım Itopya bu konuda gereğini acilen yapar.
  6. N

Aynen arkadaşlar, forumda gördüm kadarıyla 4 kişiyiz ödeme yaptığı halde siparişi gözükmeyen. Mail attık itopya'ya durumu anlatmak için bekliyoruz bakalım.
  7. N

Siparişim Görünmüyor

Bu durum pazartesiye kadar kendiliğinden düzelmez ise mutlaka iletişime geçmemiz lazım çünkü ortada yapılmış bir ödeme var. Ben ara ara bakacağım sistemde düzeltme olur mu diye ama olmaz ise pazartesi arayalım. Siz de durumunuzda bir düzelme olursa burada paylaşırsanız sevinirim. İyi akşamlar.
  8. N

Siparişim Görünmüyor

Dostum senin anlattığının aynısı bana da oldu. Ödemeyi almış ancak sipariş kısmında gözükmüyor. Forumda baktım bir kaç kişi daha var bizim gibi umarım bir sıkıntı çıkarmazlar. Itopya ya mail attım konu hakkında
  9. N

[ANA KONU] YENİ DA-MD2 SİSTEM

Aynı problem bende de oldu. Ödemeyi aldı ancak siparişlerde gözükmüyor
Geri