Arama sonuçları: *

1. YavuzZX

Yardım Ninjutso Sora V2 Ninjaforce yazılımını açamıyorum.

Web tabanlı biliyorsunuz. Web sayfasını açtığımda bağlanıyor ancak sayfa çince ve mouse sürümü ve dongle çok eski sürümde yazıyor. Düne kadar böyle bir sorun yoktu. Nasıl çözebilirim
  2. YavuzZX

❌İndirim Bitti! AJAZZ AJ159 APEX (ÜRETİMDEN KALDIRILDI)

Daha bugün ninjutso sora V2 aldim. Kalite farkı ne derecede bilen arkadaş var mı
  3. YavuzZX

Rtx 2060super İ3 10100f valorant fps problemi?

Hangi driver oldugunu tam hatirlamiyorum ama tesekkür ederim bakacagim. Bir sorum daha var. Şuan sistemde 8 gb ram var dual channel 16 yapsam fpse etkisi olur mu ne kadar olur
  4. YavuzZX

Teşekkür ederim. Gelen her nvidia güncellemesini yapıyorum bir değişim olmadı
  5. YavuzZX

Yakın zamanda rtx 2060 super ekran kartı aldım işlemcim i3 10100f. Bu upgrade’i yaparken bir de 180hz monitör aldım. İlk zamanlarda valorantta 160fpsnin altına nadiren düşmekle birlikte 200-180 fps alıyordum ve memnundum. Ancak son bir bucuk aylık zamanda fpsimdeki stabilizasyon resmen...
  6. YavuzZX

max 6000 TL'ye monitör önerisi

1723216921 bundan bahsediyoruz değil mi
  7. YavuzZX

tamam hocam haber bekliyorum senden
  8. YavuzZX

g4 6800tl en düşük. şu monitöre ne dersiniz https://www.itopya.com/gigabyte-238-g24f-2-165hz-180hz-oc-1ms-2xhdmi-dp-3xusb-ss-ips-fhd-freesync-premium-gaming-monito_u20017
  9. YavuzZX

3600 TL Monitör önerisi

hocam siz yetkili bi abiye benziyorsunuz :D benim konuya bir bakabilir misiniz
  10. YavuzZX

3600 TL Monitör önerisi

r25i30 hangi monitör hocam link atar mısınız
  11. YavuzZX

Merhaba FPS oyunları oynuyorum. Valorant CS vs. ıps panel 1ms monitör arıyorum 1723215528 ıps panel yazmışım pardon. şart değil ips ama en iyisi ips diye okumuştum iyi olur yani
  12. YavuzZX

RX 580 4GB ekran kartımı elimden nasıl çıkarabilirim.

Merhaba. Sistemimi yükseltmek istiyorum ancak ekran kartım elimde kaldı. Sahibinden.com üzerinden satılmıyor hiçbir şekilde. mesaj bile gelmedi kartın hiçbir sorunu mining vs yok ancak sanırım 4gb ekran kartları satılmıyor artık. bilgisayarcıya vs versem alırlar mı , fiyatını çok mu öldürürler...
  13. YavuzZX

RTX 2060 super i3 10100f ile darboğaz yapar mı

anakartim h410m S2h anakart değiştirmeden hangi işlemciye geçmemi önerirsin
  14. YavuzZX

RTX 2060 super i3 10100f ile darboğaz yapar mı

merhaba güncel sistemimde rx 580 4gb modeli ve i3 10100f işlemci var. Upgrade yapmak istiyorum biraz araştırdım ve rtx 2060 super gayet iyi görünüyor (fiyat ve performans açısından) işlemci değiştirmesem çok darboğaz problemi yaşar mıyım
  15. YavuzZX

Çözüldü✓ B450m s2h bios güncellenirken invalid bios image hatası alıyorum

B450m S2H anakart biosunu güncellerken son bios sürümünü aldım flasbelleğime attim ama q-flash ile güncellerken invalid bios image hatası alıyorum. Yanlış dosyayı mı atıyorum? 1722998316 bios sürümüm f5a
  16. YavuzZX

Bilgisayarımda aşırı fazla sorun var lütfen yardım edin

Disk olarak derken. 2 tane 240gb ssd var sistemde
  17. YavuzZX

Konuyu okudunuz mu? Sıfırlamama format atmama izin vermiyor bilgisayar. Bir hatayla karşılaşıldı hiçbir değişiklik yapılmadı diyor ve geri atıyor
  18. YavuzZX

İyi günler. Yaklaşık 2 aydır bilgisayarımı kaldırıp duvardan duvara vurmamak için zor duruyorum. 2 aydan önce hiçbir sorun yoktu biryerden virüs yedim sanırım. Sorunları saymaya başlıyorum 1) bilgisayar eskisinden çok daha geç açılıyor 10-20saniye sürüyordu şuan 2 dakikadan fazla sürüyor 2)...
  19. YavuzZX

Android Samsung telefon bozuldu güvenli klasördeki fotoğrafları nasıl geri alabilirim

Telefonumun hem dokunmatiği hem lcd ekranı kırıldı. diğer fotoğraflar google fotoğraflara yedeklendi ama güvenli klasör yedeklenmemiş. güvenli klasördeki fotoğrafları nasıl geri alabilirim
  20. YavuzZX

Valorant smurf duo arıyorum :d

önceki sezonu goldda rahat rahat bitirmiştim. yeni sezonda bronz attı ama smurf ve troll o kadar çok ki 1 maç kazanıp 1 maç kaybediyorum sinirim bozuldu. beni en azından eski eloma kadar taşıyacak smurf duo arıyorum.
Top Bottom