Arama sonuçları: *

1. Mhmtsahintr

144hz monitorum var ama en fazla 120 hz oluyo

Bencede benim ekran karti biraz eski
  2. Mhmtsahintr

Zaten orda yazmıştım hdmi kullandığımı ve monitorden baglaniyorum o yuzden dp yok Monitor 3 senelik
  3. Mhmtsahintr

Gtx 1650 ne kadar güncel kalır

Suan ekran karti alma bence bekle biraz 3 4 aya düşer fiyatları ve suan gtx 1650 valorantta 144 fps anca alıyor 1 2 seneye 100 fpsye düşer Tavsiye değildir
  4. Mhmtsahintr

Arkadaşlar benim AOC 24G2U monitorum var bugun geldi kargodan ekran ayarlari yaptığımda 120hz oluyo sadece pcde mi sıkıntı mı var yoksa pcde mi Ekran karti: gf 940mx Kablo: hdmi İşlemci:intel i5 7200 Monitor: AOC 24G2U Bağlantı: hdmi
  5. Mhmtsahintr

Öneri Epic games güvenilir mi

Steam?
  6. Mhmtsahintr

.d
  7. Mhmtsahintr

Epic games belli zamanlarda bizlere bedava oyun veriyor belli bir süre içerisinde bazen bu oyunlar 200 tl bazende 20 tl oluyo peki epic games neden veriyo bunları neden bu oyunlar paraliyken epic games ücretsiz veriyo nerden kar elde etcek bize neden ücretsiz oyun versinki? Amacı ne burda epic...
  8. Mhmtsahintr

Mouse tutukluk yapıyor

o zaman iade et ama sorumluluk kabul etmem 1611508810 butcen 300 tl ise rog strix evolve gaming mouse bakabilirsin ben memnunum
  9. Mhmtsahintr

arkadaşlar cs go da pingim 70 sizce iyi mi?

valve sunucuları için normal trde sunucu olmadıgı için ping fazla olur
  10. Mhmtsahintr

Mouse tutukluk yapıyor

benim eski mousemde yasanmıstı elimde terlediğinde ter kaçıyodu o sırada takılıyodu mouse. elinindeki teri duzenli olarak sil yada ter gecirmeyen bir mouse al
  11. Mhmtsahintr

144 hz max 1900 tl 1 ms 24 veya 24.5 inç monitör

Arkadaşlar 144hz 24 veya 24.5 inç monitor lazim max 1900 tl ve fazla kalın olmasın
Top Bottom