Arama sonuçları: *

1. R

Öneri Büyük El için 200₺ altı mouse önerisi

Arkadaşlar elim bileğimden işaret parmağıma kadar 19 cm ve bütçe 200 tl Logitech g102 mantıklı gibi duruyor lakin küçük gibi önerilerizi bekliyorum (mouse tutuş şeklim palm ile claw arası ;)
  2. R

Yardım Md 2 sistem Bios da sadece cpu fanı gözüküyor

@Abdullah Hacıgül abijim bi bakabilirsen gözünü seveyim <3
  3. R

Yardım Md 2 sistem Bios da sadece cpu fanı gözüküyor

Gençler md2 sistem bugün geldi fakat 2 fan arkada sharkoon un kontrolcüsüne bağlı bu kontrolcu de anakarta bagli olmadığı icin fanları kontrol edemiyorum seviyelerini ayarlamak istiyorum 2 fanin şimdiden yardımınız icin teşekkür ederim acaba anakart desteklemiyor mu?
  4. R

450 Adet Sipariş Alındı ve MD2 Sistemler 1 Günde Kargolandı!

Abi bir şey sormak istiyorum MD2 sistemi sipariş ettim yeni gelen sistem bu sistemden f/p olarak daha iyi mi olur yoksa bu seviyelerde mi?
  5. R

Leptobum kendiliğinden kapanıyor

Olabilir ramleri tekini takip öyle deneyin sorun devam ediyorsa ramleri degistirin bidaha deneyin
  6. R

Leptobum kendiliğinden kapanıyor

Tam bir bilgim yok fakat hdd yuvasına küçük bir kağıt sıkıştırıp kapat( bende de ayni sorun vardi duzeldi ) belki düzelir veya güç girişinde bir sorun da çıkmış olabilir
  7. R

Ders ve arkadaşlarla sohbet etmek için bu webcam nasıl?

Droidcam diye bir uygulama var hem telefona hem pc ye kurulum yapıp aynı ağ üzerinden telefonu webcam yapabilmek mümkün
Geri