Arama sonuçları: *

1. D

Dark maxima v30 kasa fanlarım dönmüyor

İyi günler herkese Dün aldığım dark maxima v30 kasama sistemimi monte ettim sistem sorunsuz çalışıyor ancak kasa fanlarım hariç . Kasa içinde gönderilen kontrolcüyü çalıştığına emin olduğum bir sata kablosu ile psuya bağladım çalışmaması sonrası sys fan kısmına kontrolcü ile gelen 4 pini de...
  2. D

RYZEN 5 3600 ISINMA SORUNU

Memnun edici bir sıcaklık değişimi olur mu ?
  3. D

A320 m k prime biraz eski bir model
  4. D

Biliyorum bu konu gerçekten çok fazla açıldı stok fan kullanıyorum ama kutudan çıkani değil daha başka bir stok fanı ( daha büyük) ama buna rağmen Cbp kapalı olmadan yüksek dereceler alıyorum çoğu kişi voltaj ve core ratio ayarında değişiklik önermiş ama sanırım anakartim yüzünden core ratio...
  5. D

Ryzen 5 3600 + GTX 1050 Ti sisteme kaç watt psu gerekli?

hocam çok anladığım bir şey değil ama sanırım 284v veriyor , almayı düşündüğüm modeller var ancak kablolama konusunda yapamayacağımı düşünüyorum
  6. D

Ryzen 5 3600 + GTX 1050 Ti sisteme kaç watt psu gerekli?

1050 ti ekran kartım var 1-2 ay içerisinde ryzen 5 3600 almayı düşünüyorum mevcutta 400 watt psum var bu yeterli olmaz diye düşünüyorum ama gene de danışmak istedim yeterli olur mu?
  7. D

Laptop önerisi istiyorum 6000-7500 tl

Yeni bir laptop almak istiyorum sadece ders ve dizi izleme gibi internet aktiveleri yapmak istiyorum kamerali olmasını istiyorum f/p ürünler için şimdiden teşekkürler
  8. D

DARBOĞAZ OLUR MU NE YAPMAM GEREKİYOR

düşünüyorum ama malum bir anda alınmıyor 2060 almayı düşünüyorum daha sonrası için 1609073118 bende öyle düşündüm ama bir site var belki biliyorsunuzdur bu sitede uyumsuzluk görünüyordu(darboğaz) sormak istedim bu yüzden
  9. D

DARBOĞAZ OLUR MU NE YAPMAM GEREKİYOR

Merhaba ryzen 5 3600x almayı düşünüyorum 1050 ti ekran kartım var darboğaz yapar mı ?
Top Bottom