Arama sonuçları: *

1. King of The North

telefon kablosu lazım modeme takmak için beynim yandı

şimdi öncelikle cat6-7-8 diye gidiyor ethernet kabloları fakat bana, bu evin içinde 3 delikli priz var biliyorsunuzdur. işte ona fişi takarız fişe de o küçücük ethernet kablosuna benzer bir kablo takarız. onlarda da işte cat6-7 muhabbetleri var mı, yada kalitelisi falan. normal cat7 ethernet...
  2. King of The North

m2 ssd gereğinden yavaş çalışıyor

ssd'im gereğinden yavaş çalışıyor, test yaptım ve vereceği hızı veriyor test sonuçlarında fakat ben dosyayı diğer diskime atmaya kalktığımda deneme amaçlı, 100mb la falan atıyor. aynı şekilde diğer diskimden ssdime attığımda da aynı şey geçerli testlerde verdiği hız doğru ama işe gelince öyle...
  3. King of The North

sürekli modemi resetlemek zorunda kalıyorum

çözümü bilen yok mu cidden
  4. King of The North

alt yapı çok iyi modemle alakalı ama değiştirecek kadar olacağını sanmıyorum çünkü mantıklı olarak düşünürsek reset atınca on numara çalışıyor..
  5. King of The North

neden oluyor bilmiyorum sebebini bilmiyorum ama çözümünü biliyorum, sürekli modemi resetlemek zorunda kalıyorum. örneğin apex legends oyununa giricem internet var ama başlangıç kısmında internet bağlantısı yok diyor yani sunucuya bağlanmıyor. reset atıyorum ve düzeliyor aynı şey tv deki netflix...
  6. King of The North

cloudflare warp kuramıyorum

lütfen yardımcı olur musunuz, cloudflare warp indirmeye çalıştığımda bu hatayı alıyorum çok uğraştım yabancı kaynaklardan falan ama bi türlü bulamadım
  7. King of The North

huawei p40 lite için son sürüm ama orjinal yazılım nereden bulurum

güncellemeleri alıyorum, mesela güncelleme geldiğinde güncellediğimde telefonu, yazılım kadar mı oluyor.
  8. King of The North

huawei p40 lite için son sürüm ama orjinal yazılım nereden bulurum

başlıkta da belirttiğim gibi, yazılım atacağım telefona ve huawei p40 lite için orjinal son sürüm yazılım nereden bulabilirim, ben bulamadım yardımcı olacak var mı :))
  9. King of The North

2-2.5k arası kasa tavsiye 2.el

çok zor kardeşim 😔
  10. King of The North

En yakın ne zaman sistem çıkar?

sabret kanki hem pc hocası hem donanım arşivi çıkaracak umarım yakalarsın
  11. King of The North

Laptop hard diski pcye takılabilirmi

takabilirsin kanka girişleri aynı zaten bi aç bak zaten anlicaksın nasıl takıldığını
  12. King of The North

3060 Ekran kartini satip xbox series s alinir mi

hayır sakın
  13. King of The North

Kalıcı Ücretsiz Steam PUBG Kalıcı ücretsiz.

abi adam doğru söylüyor ha 😌
  14. King of The North

PUBG Ranked ücretsiz mi olacak?

evet kanki
  15. King of The North

Steelseries TusQ alınır mı?

çok mantıksız kanka cidden
  16. King of The North

Kalıcı Ücretsiz Steam PUBG Kalıcı ücretsiz.

kanka kaç gün geçti üstünden :/
  17. King of The North

Çift ram takınca pc acılmıyor

doğru kardeşim büyük ihtimal slot çalışmıyor
  18. King of The North

Yardım Ryzen 3 2200G vs Ryzen 3 3100 vs Ryzen 5 2500X

yok hayır ekran kartın güzel değiştirmeye gerek yok öyle düşünme, işlemcinde çok güzel olacak on numara sistem
Top Bottom