Arama sonuçları: *

1. F

Wallpaper Engine Telif Hakkı

Sağ olun hocam.
  2. F

Dosyalarını kurcaladığım için. 1617194989 Herhangi bir paylaşımda bulunmadım hocam.
  3. F

Herkese selam, bugün Wallpaper Engine uygulamasında çok güzel bir duvar kağıdı buldum fakat müzik yoktu. Ben de düzenleyebilir miyim diye uygulamayı kurcaladım. JSON dosyasını kopyaladım, klasörlere göz attım fakat bir şey yapamadım. Böyle kurcaladığım için eğer bir telif hakkı var ise telif...
  4. F

300TL Civarı Gamepad Önerisi

Herkese selam, 300TL civarı bir gamepad almak istiyorum önerileriniz nedir?
  5. F

Xbox Game Pass oyunlarını indirilmiyor

Herkese selam. 2 gün önce Xbox Game Pass üyeliği satın aldım. Tabs, Forza Horizon 4, Undertale, M&B Warband oyunlarını indirdim. Fakat şimdi oyun indirirken sıkıntı yaşıyorum, örneğin Battlefield 5'te indir tuşuna basıyorum, birkaç saniye sonra kendisi iptal ediyor. Skyrim ve Fallout 4 indirmeye...
  6. F

GameSir T4 Pro GeForce Now Uyumu

Öncelikle cevabınız için teşekkürler. Geforce Now için sizin bir gamepad tavsiyeniz var mı?(çok pahalı olmamakla beraber:D)
  7. F

GameSir T4 Pro GeForce Now Uyumu

Arkadaşlar merhaba, GameSir T4 Pro satın almak istiyorum fakat merak ettiğim bir şey var. GeForce Now'da sıkıntısız bir şekilde çalışır mı?
  8. F

400 TL Gamepad Önerisi

Hocam Monster bana daha cazip geliyordu önceden fakat gerek senkronizasyon gerek küçük olması gibi sebeplerden dolayı soğudum. 1614348824 Cevaplarınız için teşekkürler.
  9. F

400 TL Gamepad Önerisi

Arkadaşlar selam.400 TL gamepad önerir misiniz?
  10. F

MSI Force GC 30 Alınır mı?

Analoglarında sorun var diye okumuştum.Sizin bir bilginiz var mı hocam?
  11. F

Hocam hem telefon hem de pc için.
  12. F

Arkadaşlar merhaba. Şu an kullandığım controller bozuldu bu yüzden yeni bir Controller almak istiyorum. Sizce bu model nasıldır ve alınır mı?
  13. F

Maksimum 600TL Red Switch Klavye Önerisi

Öneriniz için çok teşekkürler hocam.Bu ikisinden birini alacağım sanırım. 1610709271 Sizin öneriniz için de teşekkürler fakat üsttekilerden birini alacağım. 1610710382 Hocam bir soru daha sormak istiyorum siz hangisini önerirdiniz.İkisi arasında çok kararsız kaldım.
  14. F

Maksimum 600TL Red Switch Klavye Önerisi

Arkadaşlar merhaba,yakın zamanda klavye alacağım fakat bir türlü karar veremedim,beğendiklerim oldu onlar da stoklarda yok.Güzel önerilerinizi bekliyorum.
Top Bottom