Arama sonuçları: *

1. C

BU PC İÇİN 32 GB RAM ALSAM NE FARK GÖRÜRÜM

Merhaba arkadaşlar. Kullandığım sisteme aynı ramlerde 2x8gb alsam 32 yapsam değer mi. ne gibi farkı olur sizce yorumlarınızı alabilir miyim. sistem : Anakart msiz490 tomahawk işlemci i5 10600k ram 2x8gb ballistick 3200mhz ekran kart Gigabayte radeon 5600XT gaming oc 6gb ssd samsung evo 970...
  2. C

Termal macun tavsiyesi

O kadar zamanım yok :) Cooler Master MasterGel Maker Nano Elmas Partiküllü Termal Macun yerine Arctic MX-4 Termal Macun 4 gr Alıyorum siparişi verdim arkadaşlar, hepinize tavsiyeleriniz için teşekkür ediyorum.
  3. C

Termal macun tavsiyesi

Cooler Master MasterGel Maker Nano Elmas Partiküllü Termal Macun Arctic MX-4 Termal Macun 4 gr yeni sistem topladım. sistemde sıvı soğutucu kullanacağım fakat termal macun olarak ne kullanacağıma karar veremedim. Bu iki ürünü ''çok tavsiye ediyorlar''. Aslında bir çok siteden önerilere...
  4. C

i5 10600K + RX 5600 XT sistem nasıl?

Pekala sistem toplama konusunda yardımcı olabilecek misin peki :)
  5. C

anakart için teşekkür ederim, tomahawk aldım. birde neden psu konusunda öneri yapıyorsunuz psu seçimim kötü mü ? orada görünen fiyat içinde öneriniz, 649tl e aldım o psu yu. gördüğünüz yeni fiyatı
  6. C

1609160889 arkadaşlar siparişleri dün gece verdim eğer ki daha iyi bir öneriniz varsa (hazır sistem hariç) hemen iptal edebilirim parçaları hiçbirşey için geç değil ! içime kurt düştü şuan 1609161931 Bu sisteme ANAKART önerir misiniz . anakart ı temin edemedikleri için anakart gelmedi
  7. C

Hiç bir yerde indirim yok bulabildiğim en ucuz parçaları topladım.
  8. C

9bin tl civarı
  9. C

Beyler uzun uzun araştırdıktan sonra bu sistemin parçalarının siparişini verdim. Sizin görüş ve önerileriniz benim için çok önemli. sizce bu sistem nasıl ? ve bazı konular hala kafama takılıyor. bu sistem darboğaz yapar mı ? PSU yu bilerek yüksek aldım sizce sıkıntı olur mu ? m2 ssd aldım ama...
Top Bottom