Arama sonuçları: *

1. emirhan0

Polo benzinli modeller çok yakar mı?

motor ömrü,dizel bakımları ve sorunlarından kurtulmak için, ayrıca hep dizel kullandım benzinli istiyorum 1726093373 +benzinli modeller daha ucuz dizellerine göre
  2. emirhan0

Polo benzinli modeller çok yakar mı?

500-600k'ya temiz düşük km polo bakıyorum dizel değilde benzinli istiyorum ama yakıtı korkutuyor. özellikle düz 1.0 sıfır hakkında bilgi verebilir misiniz? 1.2 tsi daha yakın geliyor bu arada
  3. emirhan0

15K Kasa Toplama Öneri

Önerilerinizi bekliyorum.
  4. emirhan0

Yardım CS 2 Valve Anti Hile Hatası!

denedim işe yaramadı hocam
  5. emirhan0

Yardım CS 2 Valve Anti Hile Hatası!

Arkadaşlar bilgisayarı formatladım cs2 indiriyim dedim böyle dedi, bir türlü çözemedim. Yaptıklarım: -10 kere dosyaları doğruladım -Başlatma seçeneklerini sildim, -console yazdım olmadı -driverleri güncelledim -pc'yi yeniden başlattım -steamdan başlattım oyunu, kısayolları sildim, kurulu olduğu...
  6. emirhan0

Formatla beraber Windows 11 nasıl kurarım?

Şu an bilgisayarımda windows 10 kurulu lisanslı. Yeni bir M.2 SSD aldım onu takıp, diğer disklere formatla beraber windows 11 kurmam gerekiyor, en kısa yoldan nasıl yapabilirim?
  7. emirhan0

PatriotViper 2TB M.2 SSD Alınır mı? - 2499 TL

https://www.amazon.com.tr/dp/B0C9GG23K9/ref=asc_df_B0C9GG23K91700357400000/?tag=akakcetr-21&creative=380333&creativeASIN=B0C9GG23K9&linkCode=asn
  8. emirhan0

Öneri 2TB M.2 SSS Önerisi?

o nedir?
  9. emirhan0

Öneri 2TB M.2 SSS Önerisi?

İtopya indiriminden almayı düşünüyorum siz ne dersiniz bu fiyata daha iyisi yok gibi?
  10. emirhan0

Öneri 20K Civarı Oyun Bilgisayarı

25k max
  11. emirhan0

Öneri 20K Civarı Oyun Bilgisayarı

Evde rahatlıkla oyun oynayıp, sabahları okulda çeşitli programlar kullanacağım şuan ki piyasada en f/p laptop nedir? Masaüstü PC'mi satıp alıyorum (r5 5500 rx6600), en azından şu özelliklerden daha üst olsun.
  12. emirhan0

CS2 arkadaşlarla vs nasıl atılır

bende merak ediyorum
  13. emirhan0

Yardım PUBG Steam Hata Alıyorum

cidden mi? bilginiz var mı ya da başınıza geldi mi
  14. emirhan0

Yardım PUBG Steam Hata Alıyorum

Yardımcı olabilecek var mı? Oyunu silip yükledim, dosyaları doğruladım düzelmedi bayadır böyle.
  15. emirhan0

Öneri 50cc Vitesli Motor Tavsiyesi

Görünümü hoş, bir nebze daha yeni üretim olarak B ehliyet ile kullaılabilecek tercihen vitesli motor arıyorum. Normal scooterler çok yavaş kalıyor, o yüzden viteslileler daha iş görür gibi. Çoğu 50cc olanlar ya 80 ya 100'lüğe çevrilebiliyor, son hız olarakta en azından 60+ yapabiliyorlar. Kuba...
  16. emirhan0

HyperX Cloud Core DTS mi 7.1'mi? | Amazon Prime İndirimleri

şuan satım alımda bu şekilde gösteriyor, gelen kulaklık 7.1 mi olacak yoksa dts mi? Ayrıca DTS tam olarak bu kulaklıkta ne oluyor onuda anlayamadım... 1689116675 +Ayrıca cloud alpha kullandım daha önce, ondan pek bir farkı var mı çünkü o kulaklık baya iyiydi sadece çok ağırdı
  17. emirhan0

14K Telefon Önerisi!

Babam'a telefon alacağız, maksimum bu bütçede telefon bakıyoruz. +Telefonda çok konuşur +Batarya önemli +Ön ve arka kamera çok önemli Bu bilgilerle en mantıklı telefon ne olabilr.
  18. emirhan0

6000 TL | 2.El DJİ Drone Önerisi

DJİ Mavic Mini DJİ Mini DJİ Mini SE modelleri arasında kaldım, combo paketleri (3bataryalı ve çantalı) 2.el'de 5000-7500 arası değişiyor, hangi modeli neden önerirsiniz. Alacağım droneler genelde temiz uçuş süreleri az ve kazasız.
  19. emirhan0

silinebilir

Mallesef bugün elimde ki Parrot Bebop 2 Drone'mi feci şekilde parçaladım. Satmam çok zor max 2k eder artık oda kontrolcüsüyle beraber, neyse konuya geleyim. Drone sevdamı bir ileri taşımak adına DJİ marka, 2.el, 5-6K arası max hangi model alınabilir ?
  20. emirhan0

Öneri Tavan Hariç Boyalı Araba Alınır mı?

sök-tak varsa genelde işlemli olduğundan boyanıyor yanlış değilsem
Top Bottom