Arama sonuçları: *

1. Ahmetovv

❌İndirim Bitti! Hyperx Cloud III wireless 3300 TL

Sesi bi tık boğuk gibi geldi bana
  2. Ahmetovv

❌İndirim Bitti! Hyperx Cloud III wireless 3300 TL

Arkadaşlar kulaklık geldide günceleme ayar vesaire ne yapmam gerekiyor bilgilendirme yapabilecek varmı
  3. Ahmetovv

Ana Konu İyzico Ve Parolapara İle En Az 1.000/1.250 TL Cashback! (Gaming.Gen.TR)

Hayır doğrulamadım doğrulamma mı gerekiyor
  4. Ahmetovv

Ana Konu İyzico Ve Parolapara İle En Az 1.000/1.250 TL Cashback! (Gaming.Gen.TR)

Birde qr ile çek dedğimde 100tl bile yazsam limiti aştınız diyor ne yapmam gerek bilgin varmı
  5. Ahmetovv

bişey sorucam benim paranım bir ksımı cüzdanda bir kısmı kartta gözüküyor çekerken sıkıntıntı olurmu sabah çekmeye gidicem
  6. Ahmetovv

Ses Kartlı Versiyonunu Almam Gerekirimi

Asus tuf A15 FA507NV. Evet typc dışındada girişi var. eyvallah
  7. Ahmetovv

teşşekür ederim aklıma şey takıldı benim leptopta kullanmadığım type c girişi var ama o girişten sarj etme özelliğide varmış bu sorun yaratırmı hanı sadece şarj etmek için bir giriş olabilirmi IEM i takabilirmiyim.
  8. Ahmetovv

Merhaba leptop kullancısıyım ve oyunlarda kullanmak için bu kulaklığı alıcam https://wraithesports.com/products/wraith-sense-iem-kulaklik ses kartlı versiyonu 300tl daha fazla leptop kullandıgım ıcın ses kartlı versıyonunu almam gerek yok gibi bir durum varmı ne tavsiye edersiniz.
  9. Ahmetovv

❌İndirim Bitti! EASYSMX X15 HALL EFFECT GAMEPAD TEMU VERGİSİZ 800 TL

yok pcde kullancamda driver kurmam gerekiyormu diye sordum gerek yok sanirim
  10. Ahmetovv

❌İndirim Bitti! EASYSMX X15 HALL EFFECT GAMEPAD TEMU VERGİSİZ 800 TL

benim konsol yeni geldide bunun driver fln varmi nasil yapcam
  11. Ahmetovv

SARJ adaptörü ürün orjinalmidir

evde 25 varda aksamları sarj etmek ıcın daha ıyı oluyor dıye duyudum ondan alıyım
  12. Ahmetovv

SARJ adaptörü ürün orjinalmidir

https://www.amazon.com.tr/gp/product/B0C667NBNJ/ref=ppx_yo_dt_b_asin_title_o00_s00?ie=UTF8&psc=1 yeni sipariş verdim daha garantı bır yer varsa ordan alabilirim.
  13. Ahmetovv

Bu telefonu siparis verdim sizce nasil

sağolasın kral
  14. Ahmetovv

Bu telefonu siparis verdim sizce nasil

https://www.amazon.com.tr/dp/B0CL7TV449?m=A1UNQM1SR2CHM Buds2 pro seppete ucretsiz oldugu icin aldim sizce nasil indirim guzelmi
  15. Ahmetovv

Asus Tuf Gaming Yüzey ısınması

Sessizde fan sesi nasil acaba birde pil suresi ne kadar
  16. Ahmetovv

Beyler bu leptopu alicam

Vazgectim ben almiycam arka kapagi acmak garantide sıkıntı olabilir sanirım 1698867903 Buda çok güzel biraz daha pahali ama bakicam belki butcemi aşabilirim
  17. Ahmetovv

Beyler bu leptopu alicam

Victus istemiyorum ya kasa pek beğenmiyorum 1698861323 Knk ram 16 yapsam 2 k tutsa 39 bine boyle leptop yok ama
  18. Ahmetovv

Beyler bu leptopu alicam

Evet fiziksel alicaktim bunu alsam ama internetten alabilirim
  19. Ahmetovv

Beyler bu leptopu alicam

Knk 4060 var neden kötü dedin
Geri