Arama sonuçları: *

1. Talha Özer

Öneri 2-4-6 kişilik survival oyun önerisi

L4D eski bir oyun güzel ama oldukça eski
  2. Talha Özer

Aşırı güç tüketen bilmediğim arka plan uygulamaları

Selamlar geçen dizi izlerken birden kasılmalar donmalar olmaya başladı. Görev yöneticisini açtığımda bilmediğim uygulamalar gördüm. Virüs olduğunu düşünüp Kaspersky'dan 2 defa tarama yaptım bir şey çıkmadı. Bilgisi olan var mı bu uygulamalar nedir nasıl kapatılır.
  3. Talha Özer

Öneri 2-4-6 kişilik survival oyun önerisi

Forest 1 zaten biliyorsunuzdur ama yine de yazmış olayım İkinci oyunu çok zayıf tavsiye etmem lethal Company bakın mutlaka hafif korku var Planet crafter da güzel early access bi oyun ama güzeldir
  4. Talha Özer

Öneri Mikrofon Önerisi Verebilir Misiniz?

Çok memnun değilim telefon kulaklığı mikrofonu gibi 300 tl üstüne çıkmak lazım iyi bir şey için
  5. Talha Özer

❌İndirim Bitti! Gamenote h2002p Kulaklık 798 TL🔥

İndirim bitmiş
  6. Talha Özer

Öneri Vergi İndirimli Laptop Önerisi

Bence lenovo al çünkü 8 gb yetmez ileride 16 gm ram yaparsın asus artırılmıyor galiba
  7. Talha Özer

Oyunlardan eskisi gibi zevk alabiliyor musunuz ?

Çok fena zevk alıyorum özellikle yeni bir oyun keşfettiysem deliriyorum. Geçen Ghost of Tshuima yükledim mesela bayram günü gibiydi gereksiz romantikleştirmeye gerek yok durumu
  8. Talha Özer

FM 24 yıldızlar ne anlama geliyor?

İyi günler bu sene Fm'ye başladım ama anlayamadığım bir şey var. Hangi oyuncunun yıldızı daha yüksekse onu oynatmak her zaman mantıklı mı? Bazen başka bir oyuncunun özellikleri daha iyi oluyor ama yıldızı biraz daha düşük oluyor bu durumda ne yapmalıyım? Aynı şekilde potansiyel yıldızı düşük...
  9. Talha Özer

CS2 Seçkin hesabım gitmiş

Arkadaşlar selamlar eskiden hepsi vardı artık yok adamlara yazdım bende bana yazdıkları: 10 Mayıs 2024'ten itibaren Counter-Strike 2'yi ilk kez başlatan oyuncular, daha önce CS:GO'da oynayarak ücretsiz Prime Status lisansı almışlarsa Prime Status'a sahip olmayacaklar. Lütfen Prime Durumunun...
  10. Talha Özer

https://steamcommunity.com/id/NyZenN/ bu şekilde mi paylaşılıyor ?
  11. Talha Özer

Arkadaşlar selamlar, yaklaşık 8-9 aydır cs ye giremiyorum bir takım nedenlerden dolayı. En son Cs2 çıktığında oynamıştım. O zamanlarda hesabım seçkindi. Seçkin hesaptı yani. Ama şuan girdiğimde seçkin gözükmüyorum. Yardımcı olabilir mi bilen varsa?
  12. Talha Özer

YKS Soru Kitapçık Numarasını Kodlamayı Unuttum

Bugün sınavda biri doğru kodladım kutucuğunu doldurmamış çocuk yalvarsa da görevli izin vermedi geçmiş olsun yani
  13. Talha Özer

God of War Ragnarok ( pc )

Eylül diye açıklandı
  14. Talha Özer

🔥İndirim Lenovo Legion Control Oyun Mouse Pad (L) 150TL

Konu açılmadan önce almıştım isteyene fotoğraf atarım
  15. Talha Özer

Amatör seviye klasik gitar için tel önerisi

Tamamdır sağol
  16. Talha Özer

Hangisi?
  17. Talha Özer

Klasik gitardan anlayan varsa yardımcı olabilir mi? Ben henüz amatör seviyeyim gitarımın telleri çok eskidi tel önerisi arıyorum
  18. Talha Özer

GTX 1650 The Last Of Us Part 1 oynatır mı

Kanka galiba klasik sürüm 2013 pcye gelmemiş ama bence part 1 i ufak takılmalarla oynarsın internetin iyiyse dene bence
  19. Talha Özer

Dostum remastered halinden mi bahsediyordun yoksa klasik mi
  20. Talha Özer

Fsr konusunda emin değilim ama 1717680016 2013 yapımı oyun remastered yeni çıktı
Geri