Arama sonuçları: *

1. akinfurkan

Yardım İkinci el ekran kartı alacağım. Sisteme uyar mı?

Sistem belli zaten üst seviye oyunlar oynamayacağım. İnternet'te sıfırı en ucuz 270'e var. Benim alacağım da sıfır sayılır toz yok üstünde. Değmez mi sizce?
  2. akinfurkan

Bende ilk kez duydum bilemiyorum :)
  3. akinfurkan

Arkadaşlar merhaba. 2009'da toplanmış eski bir bilgisayarım var. İnternet'te takılma, Openoffice programları filan için kullanıyorum. Ekran kartı bozuk. Ekranı ana karttan alıyorum. Şu tatil zamanı oyun oynamak için ekran kartı alacağım. SecLife hd6450 ddr3 2gb 64bit marka bir ekran kartı buldum...
  4. akinfurkan

Yardım Ekranı bozuk telefonda dosyalara nasıl ulaşabilirim?

Mi 9 SE kullanan biri yardımcı olabilir mi? Ekranına bakarak ''Medya aktarımı için kullan'' seçeneğine tıklamaya çalışacağım.
  5. akinfurkan

Farklı biçimde bağlıyor içi boş gözüküyor.
  6. akinfurkan

Evet, her türlü kurtarılır telefonda sorun yok. Hatta ben fotoğrafları kurtardım Mi Cloud sayesinde. Fakat benim wp dosyalarına ulaşmam lazım. Yedek telefona geçinde wp yedeklemesini lanet telefon yüzünden reddettim bir daha yükleyemedim. Araştırınca wp son yedi günün yedeğini dosyalarda...
  7. akinfurkan

Aynen ben ekranı göremediğim için farklı şeylere tıkladım galiba. Normalde bu bilgisayarda açtığım oldu telefonu
  8. akinfurkan

Gelmiyor hocam. Miui forum'da konu açtım çözüm bulunamadı :/
  9. akinfurkan

Yok direk bağlıyor. Bilgisayardan aygıtı kaldırıp tekrar bağlamayı denedim olmadı aygıtı bana bir şey sormadan direk bağlıyor. Eklediğim resim de gözüktüğü gibi farklı biçimde bağlıyor.
  10. akinfurkan

Merhaba arkadaşlar. Mi 9 SE model telefonumu yere düşürdüm ekranda mürekkep akması oldu. Dokunmatik çalışıyor fakat ekranı göremiyorum. Bu haldeyken ekran kilidini doğru girip telefona giriyorum fakat bilgisayara takınca içi boş gözüküyor. İçinde ki dosyalara ulaşmamın bir yolu var mı acaba?
Top Bottom