Arama sonuçları: *

1. Clamiona

winrar çalışmayı durdurdu

allah allah sen çokmu zeksin ya sabır
  2. Clamiona

winrar çalışmayı durdurdu

agalar winrarı indirdim her sürümünü denedim fakat kurarken winrar çalıştırmayı durdurdu hatası verıyor net bir cevap verecek arkdası arıyroum umarım cevaplarsınız
  3. Clamiona

Yardım R5 3600 Overclock Değerlerinden Hangisi Normal?

eğer overclockdan 80 derece gibi bir değer alıyorsan bu oyunlarda aşırı ısınmadan takılmalara sebep olacaktır iyisimi bilen birine götür ya da hiç bu işe kalkışma
  4. Clamiona

Çökme sorunu

ekran kartın veya ramin oyuna yetmemiştir
  5. Clamiona

Overlock sonrası mavi ekran hatası

overclock yanlış bir şekilde yapıldığında karşılaşırsın güç kaynağın çok yetersiz ayrıca tam olarak ne yapılcağını bilmiyorum ama format atabilirsen atmayı dene derim bir format cd veya belleğiyle
  6. Clamiona

Overlock sonrası mavi ekran hatası

overclock yanlış yapılırsa böyle hatalarla karşılaşabilirsin
  7. Clamiona

ryzen 5 3600/Vatan

sorun olmaz
  8. Clamiona

Da-Sistem Gelir mi?

yakın zamanda gelceğini zannetmiyorum
  9. Clamiona

3600 işlemci fiyatı 1250TL alınır mı acil yardım

alınır
  10. Clamiona

gamepower windrunner iyi mi ?

190 tl ye mantıklı bir seçim olmuş
  11. Clamiona

laptop mouse görmüyor ACİL CEVAP

sorunu çözdüm sorun yok :P
  12. Clamiona

kankam teşekkürler fakat zaten mouseyi tanımıyor cihaz sorun orda o yüzden bakamıyorum
  13. Clamiona

herkese selamlar laptopım mousemi görmüyor fakat flash bellek gibi cihazla görüyor mousemi başka cihazda çalıştırabildim fakat benim laptopımda çalışmıyor sorun çözümünü bilen varsa lütfen cevap versin
  14. Clamiona

Saber, Razer, Asus Klavye Önerisi

dostum GameBooster G7 Reaper güzel tasarımı olan 292 tl ye itopyada bulabileceğin bir mekanik klabye bakmanı öneririm.
  15. Clamiona

4000₺ -5000₺ Bütçe Arası Tavsiye

öncelikle selamlar dostum X505BP-BR167 AMD A9 9425 4GB 1TB R5 M420 Freedos 15.6 bu bilgisayar şuan 200 tl indirimde fiyatı gayet uygun eğer windows 10 home işletim sistemi aldığın farz edersek 1800 tl kadar bir civar paran artıyor bu parayla güzel bir 16 gblık ram alır ve cihazın beğenmediğin...
  16. Clamiona

Ekran kartıma görüntü gelmiyor.

dostum sanırsam ekran kartında bir sorun var garantisi varsa iade edebilirsin
  17. Clamiona

arkadaşlar amd ryzen 700 tl civarında güzel bir işlemci istiyor önerilerinizi bekliyorum

ayrıca ekran kartım 512 mb sizce akıcı bir şekilde battlefield 1 oynama ihtimalim varmıdır. ?
Top Bottom