Arama sonuçları: *

1. B

Ultra Grafik takıntısı

Siz ayarları ultra ya alınca motion blur Post FX gibi seçenekler aktif oluyor bilmeden konuşmayın lütfen shader kalitesi veya kaplama kalitesi ultra da çok fark ediyor e tabi sistem lazım böyle bir şey için
  2. B

Oyun kolu tavsiyesi

ALDIM BOZUK ÇIKTI GERİ GÖNDERDİM
  3. B

Oyun kolu tavsiyesi

En fazla 200 TL kol tavsiyesi arıyorum wireless olacak ve titreşimli olacak pc de kullanacağım
  4. B

Max 350 TL kulaklık

Kulakları çok ağrıtıyormuş bir de kafa bandı yok
  5. B

Max 350 TL kulaklık

Arkadaşlar max 350 TL ye kulaklık arıyorum oyun için kullanılacak ve kafa bandı olmalı önerilerinizi bekliyorum
  6. B

Hayırlı Olsuna Geldik Technopat Sosyal'den

Şu 80 plus'dan nasıl yükseleceğiz @Abdullah Hacıgül
  7. B

Yazım hatası ve banlı olduğum için konu açamıyorum hocam bildiğiniz gibi
  8. B

(cevabı da 3 ay önce yazdım banı daha yeni yedim beni üzen bu)
  9. B

Aslında hocam ben technopat fanıyım ki hala orayı kullanıyorum aktif olarak ama 3 ay önce açılan bir konuya yanlış yazdığım bir cevaptan dolayı 1 hafta ban yedim yazık değil mi kaç ay olmuş üzülüyorum böyle olunca
  10. B

Herkese Çok Teşekkürler ve Bugün Gece Mesaisindeyiz :)

Biz de technopat olarak buradayız abi hayırlı olsun bazı insanlar var sırf buradaki arkadaşların yaşı küçük, yazım hatası kontrolü yok, konular direk onaylanıyor diye kötülüyorlar zaten forum 1 günlük bile değil ilerki zamanlarda düzelir sen onları kafana takma hocam kolay gelsin hayırlı olsun
  11. B

Provake değil recep abim zaten naif bir insandır yöneticiler bizim gibi değiller onlar kavga etmezler zaten
  12. B

Sonuçta forum daha yeni yazım kuralları moderatörler elbet gelişecektir daha 3 5 saatlik forum ne bekliyorsunuz
  13. B

Kavgaya gerek yok kitleler uyuşmuyor DA ve TP kitlesi birbirine düşman ben buradan onu anlıyorum Abdullah hacıgül abim lafını söyledi şimdi sıra Recep Baltaş abimde diye düşünüyorum
  14. B

Ben de TP den geldim selam
Top Bottom