Arama sonuçları: *

1. M

Magic ped 2 kusurlu.

fikirleriniz için teşekkür ediyorum. ürünü hepsiburadaya geri gönderdim direk iadeyi kabul edip parayı hepsipay hesabına attılar. bende yenisini sipariş ettim ürün ucuzlamış daha da indirimli gelmiş oldu.
  2. M

Magic ped 2 kusurlu.

Magic pad 2 kusurlu geldi. Sizce peşine düşüp yenisini yollamaları için başvuruda mı bulunmalıyım. Yoksa gözardı edilebilir bir kusur mu? Ürünün çalışmasında şuan bir problem yok. Fikirleriniz nedir.
  3. M

kablolu internette sorun var !!!!!

monster laptap kullanıyorum. laptapa internet kablosunu takıyorum internet var gözüküyor ama ne google da bir siteye giriyor. nede steam vb. oyun uygulamalarına giriş yapıyor. resmen internet var gözüküyor ama yok. aynı modeme wifi ile bağlanıyorum sorunsuz çalışıyor. kablolu internetin...
  4. M

Eski pc den yeni pc ye ssd değişimi

Benim bir laptopum var. Onda takılı olan windows kurulu ssd yi yeni aldığım laptopuma takmak istiyorum. Bir sorun yaşar mıyım? Eski bilgisayardaki driverleri silebilir miyim?
  5. M

Tablet önerisi yapabilir misiniz?

32k zorlasam 40k 1717887830 İpad alayım dedim baktım ipad air var m2 çipli 60 hz az geldi
  6. M

Tablet önerisi yapabilir misiniz?

Bana ekran yenileme hızı yüksek. Oyun oynarken sorun yaşamayacağım. Görüntü kalitesi güzel olan bir tablet önerir misiniz?
  7. M

7800xt ile hangi işlemci daha iyi

Bilgisayar topluyorum ve bu süreçte araştırmadan almak istemiyorum rx7800xt ekran kartıyla RAYZAN 5 7500f mi daha iyi çalışır 7600 mü?
  8. M

7700xt ve 7800xt ekran kartlarından hangisi 7500f ile güzel çalışır.

7700xt ve 7800xt ekran kartlarından hangisi 7500f ile güzel çalışır.
Geri