Arama sonuçları: *

1. YEÇ07

❌İndirim Bitti! Rampage 650w güç kaynağı+ kasa 2083 lira

Bunu alacağıma bilgisayarı direkt yakarım diyenler xd
  2. YEÇ07

❌İndirim Bitti! Rampage 650w güç kaynağı+ kasa 2083 lira

Kendi sitesinde 3200TL gayet iyi fiyat bence.
  3. YEÇ07

🔥İndirim Honor Magic Pad + Kalem + Kılıf 21.787 TL

Bana da geldi bugün sms. Hayırlı olsun çok iyi cihaz aldık. Telefon olarak da Honor magic 8 düşünüyordum süper oldu.
  4. YEÇ07

🔥İndirim Honor Magic Pad + Kalem + Kılıf 21.787 TL

Fırsatı paylaşan arkadaşa teşekkürler. Son zamanlarda tablet araştırıyordum ve bu modele karar vermiştim. İkinci el fiyatına 0 almış oldum. Düşünen arkadaşlar varsa kullanmadım ama 2-3 aydır tablet araştırıyorum bu fiyata ve diğer markaların modelleri ile karşılaştırıldığında kesinlikle tavsiye...
  5. YEÇ07

Microsoft hesabıma giriş yapamıyorum

bende de şu an sorun var. outlook maillerime giremiyorum. 2 hesap var 2 side açılmıyor. uygulaması da çalışmıyor. sanırım genel bir sorun
  6. YEÇ07

65-75bin TL gaming sistem önerisi

teşekkür ederim, ben de game garaj sisteme daha yakın hissediyorum
  7. YEÇ07

65-75bin TL gaming sistem önerisi

Merhaba arkadaşlar, Genel olarak oyun için ama ilerde mühendislik ve render için de kullanmak için bir sistem toplamak istiyorum. Bütçem maksimum 75k. Kendi topladığım 3 sistemi ekledim, değerlendirip fikir verir misiniz lütfen. Özelleştirdiğim sistemlerin linkleri : 1-...
  8. YEÇ07

RTX4070 SUPER Sistem Alınır Mı?

işlemciyi kesinlikle değiştir. 7500f yap. Bütçene göre de anakart ram ve ssd geliştirme yapabilirsin. ramlerin gecikmesi(cl değeri) mhz'sine göre yüksek. Lexar thor 2x8 6000 - cl 38 modeliyle değiştirirdim yerinde olsam. 1721130885 kasası farklı sadece geri kalan şeyler hemen hemen aynı.
  9. YEÇ07

Yardım Asus Rog Pugio 2 Kablosuz Mousemin usb dongle'ı kayboldu.

Arkadaşlar Asus Rog Pugio 2 kablosuz mousemin usb dongle'ı kayboldu. Daha önce Asus ürünleriyle böyle bir problem yaşayıp çözebilen oldu mu? Asus desteğe mail atıp yenisinin gönderilmesini talep eden vb.
  10. YEÇ07

10-15 bin arası telefon önerisi

Bence de fazla ama imkan varken iyisini alayım diye düşünüyorum. Günümüzde teknolojiler çabuk geliştiği için orta seviye işlemcili telefonlar çabuk eskir. Ayrıca geçen seneye kadar kameraya çok önem vermezdim fakat geçen sene yurt dışı gezimde kameranın çok önemli olduğunu anladım. Bu yüzden...
  11. YEÇ07

Anladım. Teşekkür ederim tavsiyeniz için. Peki Huawei P50 Pro vs Mi 11 Ultra için ne düşünürsünüz?
  12. YEÇ07

iphone kullanmak istemiyorum teşekkür ederim :) 1664122703 Mi 11 Ultra seçmenizin sebebi nedir ?
  13. YEÇ07

Merhaba arkadaşlar. 10-15bin arası telefon bakıyorum. Bir kaç seçeneğim var; 1. Facebook'taki Zahter İletişim sayfasından 2. el (2 ay kullanılmış, hatasız, yurt dışı, kayıtsız) OnePlus 10pro 12GB RAM / 256GB ROM var 12bin TL. 2. Yine aynı Facebook sayfasından kayıtlı mi11 ultra var 12GB RAM /...
  14. YEÇ07

17000 TL Bütçeye Laptop Önerisi Verir Misiniz?

Oyun, dizi, film, iş kısacası her şey için 5-6 senelik bir laptop arıyorum. Yarın almayı düşünüyorum. Monster RTX3060 2k ekran, Acer RTX3070 FullHD ekran. Asus da kalitesinden dolayı aklıma takılıyor. Sizce hangisini almak daha mantıklı...
  15. YEÇ07

2k pivot monitör önerisi

Teşekkürler tavsiyen için dostum.
  16. YEÇ07

2k pivot monitör önerisi

hocam bunu almak yerine attığım linkteki asus daha mantıklı olmaz mı ? lg ıps ekran, asus curved ekran. sence ıps panel ve va panel arasındaki fark curved ekrandan daha mı değerli? 1614888411 Teşekkürler hocam. Bu monitörün tek eksiği curved olmaması. Şu an curved ekran kullanıyorum. Çok...
  17. YEÇ07

2k pivot monitör önerisi

Selam arkadaşlar. 2k, 27inch, pivot, curved monitör almak istiyorum. Bunları buldum: (1) https://www.gittigidiyor.com/cevre-birimleri/monitor/asus-tuf-gaming-vg27wq_spp_798708?utm_source=akakce&utm_medium=ocs&utm_campaign=standard&utm_content=standard&v=1.12.4&id=620107025 (2)...
  18. YEÇ07

Asus rog strix go kablosuz kulaklık nasıl?

Ben Huawei mate 10 kullanıyorum. type c ile bağlanıyor telefona. Biraz geç gördüm kusura bakma.
  19. YEÇ07

Xprime Markasına Güvenilir Mi ?

Anladım hocam teşekkür ederim. Ben dün xprime winner sipariş ettim bakalım memnun kalırım inşallah.
  20. YEÇ07

Xprime Markasına Güvenilir Mi ?

Hocam aldın mı acaba ? ben de bugün bu modelin siyahını sipariş vermeyi düşünüyorum. Aldıysan bilgilendirebilir misin ?
Geri