Arama sonuçları: *

1. P

5-7 bin TL arası vlog kamerası önerisi

Merhaba. Ben Nikon D3400 kullanıcısıyım fotoğraf dışı video çekmeyi pek sevmiyorum DSLR makine ile ve dış ekranının dönememesi kamerayı kendime çevirdiğimde ekranı görememem benim için bir eksi. Şu aralar vlog ve video çekmek için kamera arıyorum. Mümkünse lensi değişebilen ekranı dönebilen...
  2. P

Blackmagic design intensity Pro ne ise yarar

Merhaba arkadaşlar, eski depoya bakarken bu kartı buldum ama ne işe yaradığını bilmiyorum. Bana yardımcı olur musunuz?
  3. P

Wireless kulaklık önerisi

peki neden iade etmek istediniz acaba memnun değil misiniz acaba ?
  4. P

Wireless kulaklık önerisi

Merhaba arkadaşlar Wireless bir kulaklık alma planım var şu an Logitech G633 kullanıyorum ama kullanalı 2 yıldan fazla oldu ve mikrofonu Sıkıntı çıkarmaya başladı ben daha önceden 4-5 ay Corsair Virtuoso RGB Wireless kullandım ve bayağı memnundum ama kulaklığı bozdum 2. el aldığım içinde tamir...
  5. P

Ryzen 5 5600X ile ASUS Prime B550-M k kullanılır?

Kısacası Ryzen 5 5600X ile ASUS Prime B550-M k kullanılır mi ? forumlarda bu anakart yerden yere vurulmuş tabii bende hiç bakmadan sipariş vermiş bulundum eger olmazsa geldiğinde hiç acmadan iade mi etsem diye bir düşünce oluştu kafamda forumlarda gördüğüm eleştirilerden sonra.
  6. P

RTX 2070 super için işlemci önerisi

merhaba arkadaşlar benim rtx 2070 superim bulunmakta işlemcimde ryzen 5 2600 ben bu sistemimde kendi görüşlerim açısından darboğaz yaşadığımı düşünüyorum çünkü oyun oynarken fps dropları yada eski ekran kartım olan rx580 den daha düşük fpsler aldığım oluyor ama Bottleneck calculator sitesinde...
Top Bottom