Arama sonuçları: *

1. Akif Erdem

Su Geçirmeyen Rahat Bot Önerisi

Arkadaşlar selam, 5k bandında bot bakıyorum Adidas Terrexlere bakıyorum. Altta bıraktığım inanılmaz hoşuma gitti ancak 40 numaraya kadar üretilmiş sanırım. Var mıdır rahat böyle bot önerisi kullanan tavsiye eden? Ayrıca bu terrexler karda kışta su geçiriyor mu? Spor tarzı bot kullanmadım daha...
  2. Akif Erdem

🔥🔥ASGARİ ÜCRET AÇIKLANDI 🔥🔥

Asgari 1000 dolar olsa ekmek 30-35 olacak yine bir şey değişmeyecek maalesef.
  3. Akif Erdem

OpenAI, 2029a kadar DRAMlerin %40ını satın aldı!!

Olan bizim gibi kullanıcılara oldu.. Şimdi yenile sistemi ddr5e bakalım :D
  4. Akif Erdem

Yardım Param Güvende ile Alışverişte Dolandırılma Riski Var mı?

Atacağı linke bağlı hocam atarsa atın kontrol edelim ama sıkıntılı bir durum olabilir gibi geldi.
  5. Akif Erdem

Trendyol hazır sistem aldım

İlk mesajları okumadım ama iade edebiliyorsan direkt iade.
  6. Akif Erdem

Masaya vurdum pc dondu

Hdd kullanıyorsan onda sorun olmuş olabilir.. Eski laptopumda aynısını yaşamıştım
  7. Akif Erdem

❌İndirim Bitti! KIOXIA PCIe M2 1TB Exceria Plus G3 3.299TL!

Şu yazıdan ötürü direkt paylaşmıştım düzeltseler bari stok durumunu
  8. Akif Erdem

Eskiden stok olmayınca sepete eklenmiyordu şimdi mağazadan teslim ala yönlendiriyor.. Benim hatam kusura bakmayın kontrol etmem gerekirdi.
  9. Akif Erdem

bedava bu fiyata şu piyasada
  10. Akif Erdem

Arkadaşlar fazla indirim sayılır mı ve konusu açıldı mı bilmiyorum ama bu fiyata yok zaten marka m2 ssd. Stoğu yoktu şuan satın alınabiliyor m2 ihtiyacı olan alsın derim zamlanmadan. Dram yok bildiğim kadarıyla...
  11. Akif Erdem

Belgeler klasörü karıştı yardım

Arkadaşlar herkese selam dün bilgisayarı formatladım. İlk işim onedrive denilen illeti silmek oldu. Ancak bi garip oldu bilgisayar belgeler one drive klasörüne gidiyor hala bi bulamadım çözümünü. Resimlerde aynı şekil sadece oraya gidiyor
  12. Akif Erdem

Çözüldü✓ Kioxia exceria plus g3 3300tl mantıklı mı?

3300e süper daha da bu fiyatlara düşmez zaten
  13. Akif Erdem

Discord Alternatifi yardım

Goodbyedpi kullanın sorunsuz pingsiz kullanıyorum. Vpn ve warp sıkıntı çıkarıyor biraz
  14. Akif Erdem

Windows 11 kurulum yardım

Arkadaşlar herkese selamlar, yeni m2 ssd aldım. Flashı hazırladım ve ssdyi eskisinin yerine taktım. Ancak boot menüsü bir türlü açılmıyor ve biosta windowsun olduğu flash görünmüyor. Daha önce birçok kez format atıp windows kurdum ama burada neyi yanlış yaptığımı anlamadım. Boot menüsünün tuşuna...
  15. Akif Erdem

Kioxia 1TB Excerıa Pro alınır mı 4400 TL

Hocam burdan aldığımı iptal ettim ordan aldım sağolun. Ama heyecanla taksiti unuttuk :D
  16. Akif Erdem

❌İndirim Bitti! 3849 TL EXCERIA PRO 1TB NVMe SSD – M.2 2280, PCIe Gen4,

Evet anlık heyecanla taksit yapmayı dahi unuttuk :DDD
  17. Akif Erdem

Alıyorum hepsiburadadan aldığımı iptal ediyorum. Para ne zaman yansır acaba
  18. Akif Erdem

Alacak varsa yine alsın ben de o fiyattan aldım. Bu fiyatlara daha dramli 1tb düşmez. Ssd ram krizi başladı
  19. Akif Erdem

Arkadaş 5 gündür forumu yeniliyoruz hiç indirim yok, 4.400e aldık düştü şaka gibi ya :D
  20. Akif Erdem

Kioxia 1TB Excerıa Pro alınır mı 4400 TL

Vay be, inanılmaz. Covid zamanı ekran kartı krizi gibi ssd/ram krizi geliyor.. Ben bir yerde 2026 diye okumuştum 2028'i görünce daha da şaşırdım :/
Geri