Arama sonuçları: *

1. FTR - Kaan

Öneri Elimdeki VP kodlarını nereye satabilirim

kral bana da vp lazım fiyatlar ne
  2. FTR - Kaan

Senkronize RGB nasıl yapılır?

Uygulamayı indirdim fakat kontrol edemiyorum kasanın fanlarını.
  3. FTR - Kaan

Akvaryum kasa 120mm
  4. FTR - Kaan

Anladım, teşekkür ederim hocam. Senkronize çalışması için fan almam gerekecek o zaman. Fiyat/performans olarak önerebileceğin uygun fiyatlı fan modeli var mı?
  5. FTR - Kaan

MSI Center'a giriyorum sadece ram ve sıvı soğutmanın RGB'sini kontrol edebiliyorum. Sabah kontrol ettim de sıvı soğutma JARGB v2_2'ye bağlı. Kasanın fanları ise kontrolcüye bağlı kontrolcü ise psu'dan çıkan kabloya bağlı ismi aklıma gelmedi fakat fotoğrafını aşağıya bırakıyorum.
  6. FTR - Kaan

Taktım fakat yine aynı kontrol edemiyorum. Kumanda üzerinden m/b'ye basıyorum turkuaz yanıyor.
  7. FTR - Kaan

JRGB pinine bağlı
  8. FTR - Kaan

Merhaba, - Kasam: Gameforce Liquid beyaz 7X120. - Anakartım: MSI B850M Gaming Plus Wi-Fi, - Sıvı soğutucu: Thermalright frozen Warframe Pro 360, - RAM: XPG Lancer RGB. Kasanın RGB aydınlatmasını anakart üzerinden senkronize etmek istiyorum. Şu anda MSI Center üzerinden yalnızca RAM'lerin ve...
  9. FTR - Kaan

2000 TL Kablosuz Mouse Önerisi

[H3 id='BATK+Dragonfly+A9+alabilirsin.+Gerekten+10+numara+bir+mouse.+Kaliteli+arj+ok+uzun+gidiyor.+Mchose+a5+de+iyidir+fakat+hi+kullanmadm+forumda+genel+olarak+bu+ikisi+tavsiye+ediliyor.+Ben+ATK+aldm+memnunum.B']ATK Dragonfly A9 alabilirsin. Gerçekten 10 numara bir mouse. Kaliteli, şarjı çok...
  10. FTR - Kaan

8000 TL Bütçe Kablosuz Kulaklık

Hocam peki discorddakiler vs sesinizi net anlayabiliyor mu? Ben şu an steel series 7+ kullanıyorum, çok az geldiğini ve anlaşılmadığını söylüyorlar.
  11. FTR - Kaan

Şarj durumu nasıl hocam?
  12. FTR - Kaan

Selamlar, Şu anda aktif olarak SteelSeries 7+ kullanıyorum fakat dip sesin fazla olması, sesin ara sıra kesilmesi ve mikrofon kalitesinin düşük olması sebebiyle kulaklığı değiştirmeyi düşünüyorum. Kablosuz bir kulaklık istiyorum. Hem FPS oyunlar oynuyorum hem de müzik dinlemeyi çok seviyorum...
  13. FTR - Kaan

5070ti Marka Önerisi

Selamlar, 5070 Ti ekran kartı almak istiyorum. PNY ve Gainward markasının 5070 Ti modellerini gördüm diğerlerine nazaran daha ucuz. Ucuz olmasının sebebi marka bilinirliğinin az olması mı yoksa teknik farkları mı? Aydınlatırsanız sevinirim.
  14. FTR - Kaan

70000 Bütçe ile Sistem Yükseltme.

- Raijintek markasını aldım. Yine de teşekkür ederim.
  15. FTR - Kaan

O kadar uçmak istemiyorum, gerek yok bence. 1762356054 Teşekkür ederim. Peki kablo olarak beyaz alma şansım var mı?
  16. FTR - Kaan

Soğutucuyu aldım, teşekkür ederim. Umarım beni üzmez. Ekran kartı olarak hala araştırıyorum ama beyaz olursa iyi olur. Bütçe önemli değil. 1762354330 2K çözünürlükte kaliteli oyun oynamak istiyorum. 1762354351 İşlemcim gayet iyi bence de. O yüzden sadece ekran kartı ve psu alacağım.
  17. FTR - Kaan

Merhaba arkadaşlar, yaklaşık 70.000 TL bütçe ile sistemimi yükseltmeyi düşünüyorum. Şu anki sistemim şöyle: -İşlemci: AMD Ryzen 5 9600X -Ekran kartı: Gigabyte 4060 Ti (8 GB) -Anakart: MSI B650M GAMING PLUS WIFI -RAM: XPG Lancer RGB 32 GB 6400 MHz CL32 -PSU: 650 W -Kasa: Gameforce Liquid Beyaz...
  18. FTR - Kaan

70.000 TL Sistem Yükseltme

Ben genellikle RDR2, Alan Wake 2, Cities Skylines, Battlefield 6 gibi AAA. oyunlar oynuyorum. 15.000 ekipmana bütçe ayırabilirim. Mouse ve kulaklığın kablosuz olması benim için çok önemli. Klavyede multimedya tuşları olması lazım. Şu anki kulaklığım Steel Series 7+ mikrofon kötü olduğu için yeni...
  19. FTR - Kaan

Ekran kartı olarak 5070Ti alıyorum. PSU’yu halledeceğim. Ekipmana 15.000 TL bütçe ayırabilirim. Önerdiğiniz ekipman var mı?
  20. FTR - Kaan

Kasam GAMEFORCE LIQUID BEYAZ 1762084520 Onu ayarlarım. Zaten MSI düşünüyorum
Geri