Arama sonuçları: *

1. S

9060 XT 7500F Sistem

https://www.sinerji.gen.tr/sinerji-stellar-sapphire-radeon-rx9060xt-pulse-16gb-ryzen-5-7500f-16gb-ddr5-500gb-nvme-m2-ssd-oem-paket-p-55076 Piyasadaki en ucuz 9060XT sistem fiyat süper ötesi değil ama daha ucuzu yok ilgilenen değerlendirebilir. Peşin fiyatına 3 ay axess .
  2. S

🔥İndirim İtopya en iyi ürünler 9.yaş indirimi

koskoca itopya bi kere şaşırtsa şu sistemlerde :D
  3. S

❌İndirim Bitti! Fazeon X27F180QP 27" 0.5 ms 2K Pivot IPS 180 Hz Oyuncu Monitörü

gayet güzel doğru rengi at mükemmel 2 aydır kullanıyorum
  4. S

İTOPYA YENİ OEM PAKETLER

https://www.itopya.com/kaiser-21-oem-paketler_s761?utm_source=donanimarsiv&utm_medium=forum&utm_campaign=ayinsistemleriocak2026&utm_term=sicakfirsat ne diyorsunuz arkadaşlar sistemlere...
  5. S

Fps Dengesizliği Sorunu

bu durum normal aslında fps zaten sınırda olduğu için ayar düşürünce artacak yer kalmıyor cpu veya fps limiti devreye giriyor gpu da boşta kalıp kullanım düşürüyor sistemde arıza yok 1080p de güçlü ekran kartlarında sık görülüyor test videolarında genelde 2k 4k denendiği için fark edilmiyor
  6. S

Fazeon 2K Monitör (27inç 150Hz 0.5ms Fast IPS) | 5224 TL (3 taksit)

180 hz 2k modelini aldım 2. monitör olarak skalası dandik geliyor doğru rengi attığınızda inanılmaz F/P
  7. S

🔥İndirim Adidas Grand Court Base 1559₺ Peşin Fiyatına 6 Ay 43.5 44 46

arkadaşlar ürün geldi gayet iyi bilginize.
  8. S

😂 46 giyiyorum diye üzülüyordum moral oldun . cihazdan kazanıyoruz kankam npp .d
  9. S

5.000 TL'ye ders çalışmak için tablet önerisi

güzel öneri işini görür.
  10. S

https://www.a101.com.tr/giyim-aksesuar/adidas-grand-court-base-ee7901-erkek-spor-ayakkabi-beyaz_p-26043723 büyük numara giyenler için peşin fiyatına taksitle gayet iyi GÜZEL bir ayakkabı. amazonda vesaire yakın fiyata var ancak hem numarası yok hemde taksitler maks 3 ay alın derim.
  11. S

Monitörde yatay çizgiler çıkıp kayboluyor

Büyük ihtimalle ekran kartından değil yazılımsal bir durum gibi duruyor oyun + hareketli duvar kağıdı GPU’yu anlık zorluyor video izlerken olmaması da bunu gösteriyor önce hareketli duvar kağıdını kapatıp dene sonra overlayleri kapat free sync g sync varsa onları da test et kabloyu ve hz ayarını...
  12. S

banka kartı ile fırsat sistem alınır mı ?

selam arkadaşlar fırsat stoklu sistemler çıktığında banka kartın ile satın alınamağına dair duyumlar aldım mesela cumartesi donanım arşivinin çıkaracağı sistemi banka kartıyla tek çekim alamıyormuyum ?
  13. S

Yeni aldığım PC nin performans sorunu

Driverlar güncel xmp nedir ?
  14. S

Yeni aldığım PC nin performans sorunu

Arkadaşlar geçenlerde bir PC aldım RTX3060ti i5 11400f h510 anakart valorant a girdim en düşük ayarlarda 200-250 FPS felan veriyor. Donanım arşivinin yeni sistemine baktım o bile full ayarlarda 300+ FPS veriyor sorun ne olabilir
  15. S

Yeni Fiyat Performans Bilgisayar İstekleriniz Nelerdir?

Uzun zamandır hep düşük bütçe PC ler geliyor bu sefer Güzel bı fiyata 3060 yada 3060ti i5 11400f felan çok iyi olur
  16. S

Steelseries Arctis 1 vs Rampage Drop R36

İndirimdeysi 360 TL idi benim tek anlamak istediğim şey hangisini iade edip hangisini kullanayım ikisinde gelecek bugün Arctis 1 ve Drop r36
  17. S

ama Drop 36 yi değil Arctis 1 i öneriyorsunuz bu ikisi arasında, doğrumudur ?
  18. S

yalnız Drop plus değil Drop R36 karşılaştirdigim iki kulaklığı da sipariş verdik birini iade edeceğiz 1636666208 Drop plus değil Drop R36
  19. S

Agalar ikisi arasında kaldım veriler Rampage birazcık daha iyi diyor ama mouse felanda steelseries aynı marka güzel olur gibime geliyor sizin de fikrinizi almak istedim sizce hangisini almalıyım aralarında çok fark varmı ?
Geri