Arama sonuçları: *

1. B

🔥İndirim AirPods pro 2 9.859TL Amazon depo

Huaweinin freebuds 4 pro sunu denemiştim aşırı beğenmiştim mikrofonu zaten en üst seviyelerde. Fiyatına göre hem ses profili (ap3 pro V shape ve ben sevmiyorum) hem malzeme kalitesi hem mici çok iyidi.
  2. B

Monsgeek M1 V5 VIA Parlaklık Arttırma ve SignalRGB Desteği

Sanırım 30 dakika hocam. Bir ara uğraşabilirseniz bence şu yeşil fn ışığına el atın hocam ya orada sabit yanıp çok sinir bozuyor
  3. B

Monsgeek M1 V5 VIA Parlaklık Arttırma ve SignalRGB Desteği

Teşekkür ederim hocam şimdi güncelledim yine ışıkları canavar gibi oldu. Sanırım uykuya dalmıyor tek fark olarak.
  4. B

Fiat Egea Cross Görüş Açısı Nasıl?

Aslında evet otomatik olması büyük avantaj. Egea cross net derken 2. Seçenek eklendi şu anda.
  5. B

Onu da düşünüyorum bu arada hocsm ama egea cross un duruşu tasarımı çok cezbediyor. Her alanda olduğu gibi burada da 2. Eller sıfırdan pahalı gerçekten
  6. B

Yani korktuğum şeyde sorun değil o zaman. Tamam ya 1.4 motor alıp lpg taktırıp otobüsten hallice fiyata dolaşma işi burası :D
  7. B

Peki bu egea crosslarda yokuş kalkış desteği var mı hocam? Rampada evet devirli kullanmak lazom onu biliyorum fakat mesela önümüze otobüs geldi ve durduk veya yavaşladı. O zamanlar ne olur diye düşünüyorum
  8. B

Valal hocam bende araştırıyorum daha tam olarak bulmadım fiyatlar 1.2m civarında başlıyor (ben 2024 model lounge paket bakıyorum o yüzden biraz daha tuzlu). Kendi arabamızı satınca alacağız.
  9. B

Çok teşekkürler hocam. Tasarımına ve lounge paket alacağım için içine de hasta olduğum için egea cross harici başka bir araç yok gözümde o fiyatlara :D. İlk arabam olacak umarım kazasız belasız kullanırım.
  10. B

Valla ben işte alabilirsem benzin ve lpg li almak istiyorum fabrika çıkışlı da oluyormuş sanırım. Öyle almak istiyorum ama lpg siz alırsam da iyi bir yerde kesinlikle taktıracağım. devir zor, pahalı.
  11. B

Ya denemek istiyorum da 0 almayacağım için insanları pek uğraştırmak istemiyorum. Ama şu an turbolu 1.3 dizelden atmosferiğe geçeceğim için deneyip bi deneyimlemem gerekiyor motoru da. Hocam biraz güncel yeni ve düşük km li almak istediğim için benzinli olsun lpg taktırır paşa gibi kullanırım...
  12. B

Arkadaşlar şeyi merak ediyorum bende opel astra h 2011 varda onun görüş açısı sıkıntı mesela kenarları çok göremiyorum. Ona göre iyidir sanırım değil mi?
  13. B

2024 1.4 fire olarak bakıyorum hocam kilometre de olabildiğince düşük bakıyorum bakalım.
  14. B

Ben basit değil bambasit bir adamım :D ailemle birlikte arada sırada tatile giderim geniş olsun, sanayide uğraşmayayım hız derdim yok gideceğim yere 1 saat geç giderim hız yapmayayım diye :D sadece bu görüş açısı olayı canımı sıktı ama bir sorun yok diyorsanız eğer egea cross tan devam şu anlık.
  15. B

İyi günler. Yakın zamanda opel astra H aracımı satacağım ve yeni model istediğim için güncel egea crosslara bakıyorum. Her şey çok güzel fakat 1-2 video izlediğimde arkadaşlar görüş açısının biraz dar olduğundan. Etrafı rahat göremediklerinden bahsettiler. Rica etsem bu aracı kullananlar bu...
  16. B

🔥İndirim CORSAIR RS120-R ARGB 120mm X3 1600TL

Hocam kontrolcü olarak argb ve pwm desteklemesi daha iyi olur diye düşünüyorum. Asiahorse kontrolcüsü mesela hem pwm hem argb girişi var ama arctic kontrolcüde sadece pwm girişi var. Benim anakartta sadece 1 tane argb girişi var jrainbow diye ondan kontrolcü alırsam asiahorse gibi olandan almam...
  17. B

Teşekkür ederim. Cansınız.
  18. B

Aynen hocam arctic sadece pwm miş vaz geçtim. Zaten fanları da almaktan vaz geçince komple saldım. Hocam özelden size bir şey danışmıştım ama kontrol edebilir misiniz?
  19. B

Zaten konuyu açan arkadaşımızda ses konusunda şikayetleri dile getirmiş bence kronik bir şey :D
Geri