Arama sonuçları: *

1. B

🔥İndirim 🔥🔥 AKKO MONSGEEK M1W V3-SP-VIA Iyzico ile 3600TL 🔥🔥

Hocam valla arkadaşa denettirmeden aldıracaksın şimdi bana. O kadar iyi mi bu piano switch ya
  2. B

Yok o kadar ışık önemli değil piano pro her türlü işimi görür. Sesi de çok güzel sanırım piano pronun. Zaten iade edip bu dediğim modeli alma sebebim 500 tl farkla hem bana göre daha şık keycapsler hem de ileride satıp yenisini almama gerek kalmayacak switchle geldiği için. Bakalım bi arkadaşa...
  3. B

sizde var mı piano pro switch hocam? Bugün arkadaş conteour modelini aldı yarın eline ulaşırsa deneyecek ışık şiddetine falan bakıcak iyise direkt çekeceğim bende.
  4. B

Beyaz sarmadı yq siyahını alcam bende keycapslerle daha iyi duruyor.
  5. B

Hocam sende baya bir monsgeek ürünü vsr ssnırım ve anlıyorsunda bu işten. Baya güncelleme geldiyse belkş adam olmuştur. Rgb lere baktımda custom diye bir mod gelmiş sanırım yazılıma
  6. B

Ya tek istediğim klavyede bir renk modu varken tuşa bastığımda dalga efekti yapması. Sanırım o yazılımda bunun desteği olmaz🥲
  7. B

Rgb fonksiyonlarını görebileceğim bir video vs. Var mı hocam o da önrmki dediğiniz gibi 1739365401 Cloud driver dediğiniz nedir hocsm bir de formst sonrası aynı ayarların kalmaso için mi bir şeydi?
  8. B

Şöyle hocam switchden de ışık kesiliyor ya bir daha switch sat yenidini al bir sürü para. Monsgeekin jendi yazılımı nasıl bilgin var mı? Via vs. Yerine pc ye kurulan yazılım stabil ve iyi midir sence? 1739364510 Yqni 500 tl fazla olsun daha iyi switch ve bence daha güzel keycaple gelsin istedim...
  9. B

M1 v5 contour line alacağım ben en iyisi o gibi bu fiyatlarda. Işık şiddeti creamy purple olands nerdeyse yok ama benim alacağımds piano pro var ondan ışık daha iyi görünür.
  10. B

M1 v5 contouru alacağım hocsm teşekkür ederim :)
  11. B

Hocam şimdi klavye iade oldu. Contour line ı alacağım gibi. Var mı başka öneriniz iyzico kullanılan Hem 800TL pahallı hem knobu yok hocam ya gerek yok ona. Monsgeekle aynı kalitedir galiba bilgim yok ama.
  12. B

Hocam şimdi klavye iade oldu. Contour line ı alacağım gibi. Var mı başka öneriniz iyzico kullanılarak alınabilen kaliteli klavye? Işık şiddeti önemli tabi :D
  13. B

Yazdım ya hocam 14 gün inceleyeceklermiş
  14. B

Peki hocam hangi switch ve keycapsi taktınız şu m1 lere?
  15. B

Her 2 modelde de mi öyle hocam ya? Ona göre almakls uğraşmayacağım bir daha.
  16. B

Hocam kablolu modda json file yi o qmk sitesine atmıştım sorunsuz çalışmıştı şimdi elimde olmadığı için bakamıyorum. İkisinde de ışık şiddeti vs. aynıysa V3 ü almak içi hiçbir sebep yok sanırım.
  17. B

Garip ben düz v5 i bağlayabilmiştim via olarak hocam. Kablolu çalıştırabilmiştim ama belki kablosuz kullanıyorsan ondan sorun olabilir. Hocam V3 ve V5 arasında görünüşte, ışık şiddetinde fark var mı? İkisi de birebir aynı renk ve keycapli almışsındır diye düşünüyorum. 1739204311 Yok hocam.
  18. B

Ajazz apex hocam. Hocam contour line modelini aldıysanız qmk via desteklemiyor direkt kurulan yazılımı var. Hocam V3 ten V5 e neden geçtiniz?
Top Bottom