Arama sonuçları: *

1. The_BrokoLi

AOC 24G4XE 23.8″ 180Hz 0.5ms IPS Full HD Gaming ayarı

Oyun modunu standart yapınca çok buğulu oluyor
  2. The_BrokoLi

AOC 24G4XE 23.8″ 180Hz 0.5ms IPS Full HD Gaming ayarı

Selam arkadaşlar ben önceden tn panel kullanıyordum bunu yeni aldım ama parlaklık ayarlarında sorun yaşıyorum örneğin cs2 oynarken d2 ışıklı yerler çok parlak oluyor ekranın parlaklığını kısıyorum bu sefer tünel tarzı yerler kararıyor normal masa üstünde de böyle, bunu kullanan ayarları nasıl...
  3. The_BrokoLi

windows 10 kendi kendine silinir mi ?

sistem bilgisine baktımda windows 10 pro
  4. The_BrokoLi

windows 10 kendi kendine silinir mi ?

Arkadalar ben incehesaptan pc topladım geldi pc ekran kartını taktım açtım direk ekran geldi windows kuruluydu ben bunu kullanmaya devam etsem sorun olur mu kendi kendine windows 10 silinir mi bir süre sonra, normalde windows kurulu gelmiyor çünkü normalde ben kurmaya çalışcaktım ama bu ana kart...
  5. The_BrokoLi

Oyunlarda darboğazdan kurtulmak için

Youtube ta gördüğüm kadarıyla 7600 taksanda darboğaz oluyor %10 civarı
  6. The_BrokoLi

Oyunlarda darboğazdan kurtulmak için

Arkadaşlar 4070 sistem almak istiyorum,benim elimde 1080p monitör var 4070 ekran kartı 1440p çözünürlükten düşük olunca darboğaz oluyor gördüğüm kadarıyla youtube ta nvdia ayarlarından 1080p monitörü 1440p ye çekilebildiğini gördüm ben eğer böyle yaparsam oyunlarda darboğazdan kurtulurmuyum...
  7. The_BrokoLi

[REHBER] Nasıl Bitcoin, Ethereum vb. Coinler Alınır?

Ben bunu satınca tl mi alıyom usd falan diyor ?
  8. The_BrokoLi

sitedeki en solda kripta al yazan yerden nakit bakiye sat olarak değiştiriyom ordan
  9. The_BrokoLi

Şimdi iyi hoşta binance ben geçen hafta 1900 tl eth aldım şimdi satmaya geliyom 2188 alcan diyor tıklıyom 2 seçenek çıkıyor 2044 lira ya sat p2p falan diyor o o kadar kesmiyor ben şimdi ne anladım bu siteden böyle komisyon mu olur.
  10. The_BrokoLi

kripto para satma alt limiti

Peki arkadaşlar binance da dogecoin falan görünmüyor btc, eth ,xrp ,bnb chz falan görünüyor sadece neden acaba ? satın al dediğimde
  11. The_BrokoLi

kripto para satma alt limiti

Arkadaşlar şimdi ben binance de kripto para alsam bitcoin yada etherium bunlar pahalı olduğundan 0 .00020 gibi bir şey alabiliyorum diyelim bunu satma limiti kaç oluyor yani illa 1 etherium mu olmalı 0.00025 gibi rakamlar satılabiliyor mu elimde kalmasın sonra .
  12. The_BrokoLi

Cs go vac hatası nasıl çözülür

kardeşim bendede ne yaptıysam olmadıydı bu eleman ne yapıyorsa aynısını yap bende oldu.
  13. The_BrokoLi

Pc İçin Nasıl Para Bulunur

Herkes bir şeyler almak istiyor ama kimse çalışmak istemiyor
  14. The_BrokoLi

csgo dpı ayarı nasıl

Yok yapamadım olmuyor isteğim ayarlar mousu çevirdiğimde cros aşağı doğru çekim yaparak dönüyor çok ilginç 17 sene 1.5 -1.6 oynadıktan sonra alışamadım sprayi de çok farklı cs go nun :)
  15. The_BrokoLi

csgo dpı ayarı nasıl

Selam arkadaşlar kullandığım mouse ta dpı ayarlama tuşu yok ben bunu nasıl ayarlarım cs go da dönüşlerde çok sıkıntı yaşıyorum önceden 1.6 da oynarken mouse belirli bir ölçekte çevirdim mi 180 derece dönerdim bunu cs go yapamıyorum dpı ile ilgili sanırım kısacası dpı nasıl düşürürüm (cs go ya...
  16. The_BrokoLi

DA-MD2 Kasa RGB Sorunu

Arkadaşlar kapağı söktüm o kartın üstündeki küçük reset soketi sökükmüş onu taktım oldu birde o kapak çok zor kapanıyor kablolardan ondan çıkmış olabilir yardımcı olan herkese teşekkürler.
  17. The_BrokoLi

DA-MD2 Kasa RGB Sorunu

Baktım o cevaplara da o arkadaşın hiç yanmıyor benim soketi çıksa morda yanmaz diye düşünüyorum ama yarın sabahtan o kapağı sökecem ve bakacam teşekkürler.
  18. The_BrokoLi

DA-MD2 Kasa RGB Sorunu

Beyler bana da bir yardım edermisiniz lütfen md2 nin kasasında sadece mor ışık yanıyor reset tuşuna basınca değişmiyor hiçbir şey sorun ne olabilir.Olabiliri yoksa kalacak artık öyle geri falan göndermicem.
  19. The_BrokoLi

Sharkoon RGB-LIT-100 RGB Bağlantı sorunu

Beyler bende bir şey soracam ben şimdi bu md2 sistemi almayı başarabildim kasaya ekran kartını taktım bir şekilde windowsu da kurdum her şey tamam da bu kasa sadece mor ışık yanıyor başka bir şey mi takacaktık ta ben mi unuttum? reset tuşuna basıyorum hiç tepki yok sadece mor ışıklar yanıyor...
Top Bottom