Arama sonuçları: *

1. E

45.000 - 50.000 Bandında Laptop Önerileri

Merhabalar Arkadaşlar 45.000 50.000 Tl civarına laptop arıyorum önerilerinizi bekliyorum.
  2. E

25.000₺ Bütçeyle Oyun Bilgisayarı Tavsiyesi

i3-13100f gigabyte rtx4060 eagle sistemimi satıyorum hocam 27 inç 165hz monitör ile birlikte hepsinin garantisi faturası mevcut
  3. E

Boş Vaktimde Nasıl Para Kazanabilirim?

İşten cıktım 1 1.5 ay oluyor benim boş kaldıgım sürece bir şekilde para kazanmam ve borçlarımı yavaş yavaş ödüyor olmam gerek veya boş vaktimi değerlendirecek bir şeyler arıyorum yazılım ve grafik konusuna cok uzak değilim az çok bildiğimi söyleyebilirim neler yapabilirim bu dönemde ?
  4. E

Oyuna girince pc hemen kapanıyor neden ?

Psu için testi nasıl yapacağız
  5. E

kablolarda da sıkıntı yok psu kaynaklı olabilir mi acaba 1738163873 1 2 ay önce değişti
  6. E

bıos update yaptım hocam fakat sorun halaa devam ediyor
  7. E

merhabalar kolay gelsin. Bilgisayarım bir oyuna girdiğinde direkt giriş menüsüne gelemeden kendini resetliyor bunun nedeni nedir yardımcı olabilir misiniz ?
  8. E

GAMİNG GEN MAĞAZADAN TESLİM ALMA

ben aynısını düşünüp yaptım fakat hiç bir şekilde teslim olmuyor. internetten alım olduğu için mecbur kargo sürecini bekleyeceksin.
  9. E

Bilgisayarımı satıyorum sizce ne kadar eder

başlıkta da yazdığı gibi pc mi satmayı düşünüyorum ederi nedir ? Kasayı 12.11.2023 tarihinde sıfır aldım. ek olarak sıvı soğutucu taktım. parçaların hepsinin kutusu, faturası ve garantisi vardır. İşlemci = Intel Core i3 13100F 3.3GHz 12MB Önbellek 4 Çekirdek Soket 1700 10nm İşlemci Anakart =...
  10. E

En iyi IPTV Player hangisi? (Windows)

IP TV nereden alabilirim ?
  11. E

Max 25 k laptop önerisi

max 25 k ya ikinci el de olur gaming laptop arıyorum sadece rise online oynuyorum ve zorlansın istemiyorum yardımcı olur musunuz ?
  12. E

Assetto Corsa'da yansıma ve dokularda pikselleşme yaşanıyor

Aynı sorundan bende yaşıyorum. Ama 2 3 önceye kadar bi sıkıntı yoktu. Dün gece oyuna girdiğimde farkettim aşırı derecede pikselleşme var. Ekran kartı driverini güncelledikten sonra oldu böyle oldu diye düşünüyorum bi çözümünü bulursan buraya yazarsın. Teşekkür ederim
  13. E

kasamın bir fanı kırıldı bulabilir miyim ?

Merhaba arkadaşlar kasayı temizlerken elim takılıp kasanın önündeki 3 fandan bir tanesini kırdım ve bu dengesiz oldugu için kasayı calısırken titiriyor tekli beyaz fan bulabilir miyim ?
  14. E

Discord'a alternatif uygulamalar hangileri?

chrome eklentisi olarak Veepn adlı vpn i ekleyebilirsin gayet kullanışlı
  15. E

SSD indirme hızını etkiler mi?

Steam'de indirme hızım bir anda 0'a düşüyor bunun SSD ile alakası olabilir mi? 2 3 gündür bu sorunla karşı karşıyayaım 10 15 dk da indireceği oyunu 1 saatte indiriyor ve bu sadece steamde oluyor.
  16. E

SSD indirme hızını etkiler mi?

Steamde indirme hızım bir anda 0 a düşüyor bunun ssd ile alakası olabilir mi ?
  17. E

Steam indirme hızı düşüklüğü

daha yeni format attım hocam formattan sonra böyle oldu 350 400 gb boş yerim var
  18. E

steami sildim yeniden yükledim ve pc yi resledim fakat sorun halaa devam ediyor 1727481857 daha öncekilerde olmayıp şimdi olmasında ki sebep ne sence
  19. E

hocam amacım 1000 ile indirmek değil. sıfıra düşmesi 10 dakikada indrieceği şeyi 1 1.5 saatte indiriyor. ve benim evimde aynı ağa ethernet kablosu ile bağlı 2 pc var diğer pc de denediğimde hiç bir sıkıntı olmuyor
Geri