Arama sonuçları: *

1. H

YKS 1 sene içinde 100k girmek

Yaklaşık 10-11 ayım var, sayısala en baştan sıfırdan çalışıp 100k hedefliyorum sayısal için. Böyle bir şey mümkün mü acaba, günde kaç saat çalışmam gerek ?
  2. H

YouTube yavaş upload sorunu

1000 Mbps Upload hızına sahibim fakat 10 gb büyüklükteki bir videoyu 1.5 saatte yüklüyorum. Sebebi nedir ?
  3. H

YouTube yavaş yükleme sorunu

850 Mbps civarı upload hızına sahibim fakat 10 GB boyutunda bir dosyayı 1.30 saatte yüklüyorum. Bu sorunu nasıl çözerim ?
  4. H

CS:GO SSD'de çalışmıyor

HDD'yi takmadan önce hiçbir sorun yoktu. Zaten bu sorun bir tek CS:GO'da oluyor. HDD'de oynamak istemiyorum CS:GO'yu çünkü aşırı fazla FPS drop yaşattırıyor.
  5. H

CS:GO SSD'de çalışmıyor

Merhabalar, çok saçma bir sorunla karşı karşıyayım. 500 GB'lık SanDisk Ultra M.2 SSD'ye sahibim. CS:GO, SSD'de sorunsuz çalışıyordu. Yanına 1 adet 1 TB WD Blue HDD aldım. HDD'yi taktıktan sonra CS:GO açılmamaya başladı. CS:GO'yu açtığım zaman, oyunun sesi geliyordu ama görüntü masaüstü olarak...
  6. H

Rehber ❌Alınmaması Gereken Mouse Modelleri❌ (Güncelleme 3)

Eğer şu an sorunun yoksa satmana gerek yok, LightSync modeli kronik sorunsuz bir model.
  7. H

Rehber ❌Alınmaması Gereken Mouse Modelleri❌ (Güncelleme 3)

G102 LightSync'ye yaptığın yorumu pek beğenmedim fakat onun dışında güzel, fiyatına göre diğer mouselara bin basacağını düşünüyorum.
  8. H

Yurtdışı alışverisi sonrası vergi mi veriliyor ?

Banggood sitesinden bir klavye satın alacağım, 420 TL'lik klavye; kupon ile yaklaşık 360 TL'ye kadar düşüyor. Ben bunu satın aldıktan sonra, kapıda vergi ödemek zorunda mı kalacağım yoksa bir daha ödemeyecek miyim ?
  9. H

Royal Kludge RK61 VS Gamakay MK61

https://www.banggood.com/Royal-Kludge-RK61-61-Keys-Mechanical-Gaming-Keyboard-bluetooth-Wired-Dual-Mode-RGB-Keyboard-p-1353613.html?cur_warehouse=CN&utm_source=google&utm_medium=cpc_ods&utm_content=hades&utm_campaign=hades-sds-smla-tr-test-0108&ad_id=490474611094&gclid=Cj0KCQjwi7yCBhDJARIsAMWFScN...
  10. H

300-350 TL arası Red Switch klavye önerisi

Redragon'un Red Switch hali var 350 TL'ye fakat hiçbir yerde stok yok. Blue Switch gibi ses çıkartmayan başka bir model yok mu, brown black gibi ?
  11. H

Red Switch olması şart değil, Blue Switch gibi sesli olmasın yeter.
  12. H

Blue Switch hocam bu, Red Switch hali yok mu ? 1615737162 Rampage, Gamepower gibi ürünlere pek sıcak bakmıyorum, teşekkürler yine de.
  13. H

Cyan switchlerin, mavi switchlerden farkı olmadığı söyleniyor. Kalitesiz bilinmeyen bir switch markasıymış Philips'in kullandığı, ben de öyle duydum yani.
  14. H

Redragon K552 düşünüyordum fakat stoklarda bitmişti. Bi öneriniz var mı acaba Red Switch için ?
  15. H

MSI GE60 0nd 453-TR laptopu kaça satarım ?

EBA canavarı diye satmayacağım. İhtiyacı olana LETGO uygulamaları üzerinden 2500'e kadar düşebilirim. O kadar eder mi o önemli.
  16. H

MSI GE60 0nd 453-TR laptopu kaça satarım ?

Merhabalar, benim aklımda 3000 TL civarı bir fiyat var. Sistem şöyle; 16 GB RAM i7 3630QM GTX 660M 1 TB HDD 128 GB SSD Ve laptop soğutucusu. Ne kadara satabilirim ikinci el olarak ?
  17. H

5000 TL monitör dahil sistem önerir misiniz?

MD2 alacaktım ama stok bitti. Konunuz da olan kasa stokta mevcut değil. Hava akışı iyi olan kasa var mı acaba önerebileceğiniz?
  18. H

5000 TL monitör dahil sistem önerir misiniz?

Herhangi bir takıntım yoktur Intel, AMD gibi. Monitör 75 hz veyahut üstü olursa sevinirim. Oyun odaklı bir sistem olacak.
Geri