Arama sonuçları: *

1. eiScrapper

Download Latency Sorunu

2 aydır sorunu çözemedim oyunlarda sorun yaşıyorum yok mu bilgili bir arkadaş?
  2. eiScrapper

Download Latency Sorunu

Denedim
  3. eiScrapper

İndirme Değerleri Çok Yüksek

Selam arkadaşlar, evimde iki bilgisayarım mevcut, ikiside ethernet ile internete bağlanıyorlar fakat bunların hız değerleri aynı değil. Bir tanesinin indirme gecikmesi o kadar yüksekki oyunlarda kopmaya sebep oluyor. Aşağıya iki bilgisayarında modem bağlantı noktasını ve hız sonuçlarını...
  4. eiScrapper

Download Latency Sorunu

Ethernet kartı aldım değiştirdim düzelmedi, bilgisayarcıya götürdüm baktırdım orada değerler normal çıkıyor eve geldiğimde yine aynı gecikme çok yüksek 100 civarı
  5. eiScrapper

Download Latency Sorunu

2 kere yaptım
  6. eiScrapper

Download Latency Sorunu

Diğer cihazlarda tüm değerler normal. Hatta eşim tft oynuyor kendi bilgisayarında bağlantısı kopuyor ama benim bilgisayarımda oynadığı zaman bağlantısı kopuyor. 2 farklı kablo ile değiştirdim ama düzelmedi
  7. eiScrapper

Download Latency Sorunu

Düzelmedi maalesef
  8. eiScrapper

Download Latency Sorunu

Teşekkür ederim, şimdi hepsini deneyip burayı güncelleyeceğim 🙏
  9. eiScrapper

Download Latency Sorunu

Herkese Selam, Kendi masaüstümde(kablolu) ve laptop’umda (kablosuz) bilgisayarımda internet değerlerim normal gözüküyor ama eşimin kablolu bilgisayarında değerler çok yüksek oyunlarda bağlantı sorunu yaşıyor. Speedtest sitesinde download latency değeri çok yüksek gözüküyor. Ethernet...
  10. eiScrapper

500 Bin civarı araç tavsiyesi

yakıt tüketimi hakkında bilginiz var mı?
  11. eiScrapper

hatchback önerin var mıdır?
  12. eiScrapper

Güzel araç detaylı incelicem, hatchback önerin var mıdır?
  13. eiScrapper

Selam arkadaşlar, Bütçem 500-600 civarı Eşiminde rahatça kullanabileceği Otomatik Mümkünse az yakan Yokuşta, gidişte üzmeyen Bir araba bakıyorum, çok kafam karıştı önerilere açığım.
  14. eiScrapper

Hangi Laptop'u Almalıyım?

kullanan varsa yorum yapsında bilgi alalım
  15. eiScrapper

valla bencede verilmezde bu fiyatlar düşmez, üniversite okuyorum farklı şehirde yaşıyorum. Kullandığım programları 5k lık laptop kaldırmaz, hem oyun oynuyorum hem yayın yapıyorum hem de adobe programlarını kullanıyorum. Süreklide sağa sola gittiğim için de laptop lazım yoksa bende satmam canavar...
  16. eiScrapper

Bilgisayarımı satıp bu iki laptop'tan birisini almayı düşünüyorum sizce hangisini almalıyım? Lenovo IdeaPad Gaming 3 -...
  17. eiScrapper

Bu Sistem Takas Edilir Mi?

Merhaba arkadaşlar elimde bir sistem var üniversite için laptop lazım. Sistem özellikleri INTEL Core i5-11400 ASUS TUF GAMING B560M-PLUS ASUS GeForce TUF RTX 3060 OC 12GB HyperX 16GB(8×2) Fury RGB 3200MHz CL16 DDR4 KINGSTON 500GB A2000 NVMe M.2 SSD ASUS TUF GAMING GT501 RGB Tempered Glass ASUS...
  18. eiScrapper

Bu Sistem Ne Kadar Eder?

Orası öyle tabi
  19. eiScrapper

Bu Sistem Ne Kadar Eder?

Sahibinden.com’da aynı modeli daha yüksek fiyata koymuşlar sadece ekran kartını 1636038609 Diğer parçalar elimde kalsın istemiyorum satabiliyorsam toplu satmaya çalışıcam
  20. eiScrapper

Bu Sistem Ne Kadar Eder?

8500₺ Teklif etmiş, düzeltiyorum 9000₺ değil
Geri