Arama sonuçları: *

1. Emirhankstk

En iyi müzik platformu nedir?

Ben 4 yıl Spotify kullandım zam geldikten sonra YouTube music kullanıyorum 2 yıldır youtube premium aldım hem reklamsız YouTube izliyorum hemde YouTube music var.
  2. Emirhankstk

300TL F/P OYUNCU KULAKLIĞI TAVSİYESİ

Merhaba herkese iyi forumlar. Başlıkta belirttiğim gibi 300tl bütçem var bu fiyata en iyi verim alabileceğim yani piyasada ki f/p ürün nedir. Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler
  3. Emirhankstk

Laptopa dokununca elektrik çarpıyor.

şarjda olmadığına göre televizyonda kaçak olma ihtimali var televizyondaki kaçak elektrik hdmi kablosu ile pcnin kasasına geçmiştir muhtemelen.
  4. Emirhankstk

Hava akışı iyi ve tasarımı hoş bir kasa arıyorum bütçe 500tl

https://www.trendyol.com/msi/mag-forge-100m-temperli-cam-mid-tower-atx-bilgisayar-kasasi-p-36946449?boutiqueId=557423&merchantId=106664&gads=truehttps://www.trendyol.com/msi/mag-forge-100m-temperli-cam-mid-tower-atx-bilgisayar-kasasi-p-36946449?boutiqueId=557423&merchantId=106664&gads=true
  5. Emirhankstk

İntel İşlemci Stok Fanı Yeterli Olurmu?

Bende 10100F kullanıyorum en fazla 65 gördüm işlemci kendini 4.1ghz otomatik boostluyo ona rağmen en fazla 65 derece
  6. Emirhankstk

Windows 10 anlık veri kullanımı görmek

Merhaba , başlıktada belirttiğim gibi windows 10 için anlık veri kulalnımını görüntülemek için sizlerin bildiği bir program varmıdır ?
  7. Emirhankstk

Turk Telekom Upload Hızı Artışı

merhaba. vdsl ve fiber kullanıcıları bu hız artışından faydalanabilir.Ben vdsl paket kullanıyorum 3mbps upload hızım 6 mbps oldu yaklaşık 5.70 up alıyorum
  8. Emirhankstk

Bilgisayar oyun oynarken donuyor

bana ısınmadan kaynaklı bir sorun gibi geldi.
  9. Emirhankstk

Aras kargo mağdurluğu

Merhaba arkadaşlar , Trendyol'dan bir ürün sipariş ettim sipariş İzmir aras kargo menderes şubesinden evime ulaşacak ama bu şube ile baya kötü geçmişimiz var. 7 ay önce yine aynı siteden ürün sipariş ettim ayni şekilde İzmir menderes şubesi ve bana kargom 4 ay sonra geldi telefonları açmıyorlar...
Geri