Arama sonuçları: *

1. E

40k gaming laptop önerisi

bütçem max 40k hem oyun hemde iş için oyuncu bilgisayarı düşünüyorum önerileriniz ne olur
  2. E

Web sitesi üzerinden iOS a virüs bulaşır mı?

Arkadaşlar merhaba , iPhone 13 Pro kullanıcısıyım , geçenlerde. Web üzerinde gezinirken. Saçma sapan bir siteye yönlendirildim acaba web sitesi üzerinden iOS telefona virüs girmesi mümkün müdür?
  3. E

Upload hızı normalden düşük

Evet superonline 1609711863 Süperonline
  4. E

Upload hızı normalden düşük

Selamlar modeme tanımlı upload hızı 8ken speedtestlerde 4 ün üzerinde çıkmıyor bu sizde de mi böyle yoksa benimkinde mi sorun var
  5. E

Numlocksuz klavye önerisi

numlocksuz ve switch olarak da kırmızı veya kahverengi olması gerek bütçe max 850 tl civarında öneriler için teşşekürler
  6. E

Ekran kartlarına zamın sebebi nedir ?

doların belli bir süredir 7.8lerdeydi geçen hafta düşmeye başladı güncel olarak 7.44 buna ragmen ekstra bir ekran kartlarına zam gelmesinin temel sebebi nedir ? stok sorunu mu yoksa başka bir sebep mi ? iki hafta önce 5400 tl ye 3060 ti bulabilirken güncel en düşük rakam 6000 tl
  7. E

oyunda takılmalar oluyor

laptop kullanıcısıyım 1050 ti ve i7 8.nesil bir işlemcim var lakin çogu oyunda düşük fps ve valorant gibi bir oyunda bile hem düşük fps sorunu yaşıyor hemde oyunda takılmalar oluyor bunun sebebi sıcaklık mı yoksa ekran kartımda bir sorun mu var ?
  8. E

fps de aşırı derecede düşüş sorunu

yükte 78 dereceye kadar çıkıyor ekstra sogutucu almamı öneriyorsunuz ? 1609422406 ve afterburnerdan baktıgımda işlemci i7 olmasına ragmen ekran kartını çogu zaman tam performans kullanamıyorum
  9. E

fps de aşırı derecede düşüş sorunu

Laptop ilk aldıgımda rise of the tomb raiderda orta ayarlarda 60 fpse alabiliyordum ama şuan aynı oyuna girdigimde aynı ayarlarda 10 fps alıyorum bunun sebebi nedir yardımcı olursanız sevinirim
Geri