Arama sonuçları: *

1. L

40K Nothing Phone 3 alınır mı?

Öncelikle hayırlı olsun. Bende böyle bir sorun olmadı. Belki güncellemeden belki ayardan olabilir. Uygulamarda ufak tefek sorunlar olabiliyor (haritalarda yön kalibrasyonunu ayarlamak gerekebiliyor). Yazılımsal bazı eksiklikler mevcut ama güncellemelerle gider. Bunun dışında herkes cihazı...
  2. L

Hocam sana göre kısır bana göre sade güzellik. Kişiliğe göre değişir. Çok basit, çok sade ve çok hızlı. Buna karşın çok orijinal. Telefonu masaya ters çevirip koyduğunda herkes soruyor. Çok enerjik ve şık ben göre. Üzerine düşünülmüş. O yorumu almadan önce ben de okudum. Ve katılmıyorum. Bu...
  3. L

Kamerası bence çok güzel, arkada konumlanmış olmsı da çok hoşuma gidiyor. Zevk meselesi. Günlük kullanımda beni tatmin ediyor. Almadan kamera karşılaştırmasını bol bol izledim. Ben beğeniyorum, gittim bütün telefonları denedim. Hiç biri orasını hak etmiyor. Bu en azından bir iddia taşıyor...
  4. L

Alınca düşünceleri paylaşın lütfen
  5. L

Benimki geldi nothing phone 3'ten yazıyorum. İyi ki almışım. Ağırlığı tam istediğim gibi. Şimdilik kurcalıyorum. Tek eksiği kılıf piyasası yok. Allah'tan telefondan bir tane çıkıyor. Sizin için de hayırlı olsun, iyi günlerde kullanın.
  6. L

Ben beyazını iki gün önce beyazını 16/512'yi Amazondan 44.999'a 3 taksitle aldım. Aslında S24+ düşündüm ama samsun gram bıktığım için ve elmanın da çok pahalı olması sebebiyle buna yöneldim. Aklıma takılan pek kılıf seçeneği yok maalesef.
  7. L

Ben evofoneden başvurdum 3 taksit çıktı. Eğer ikisini 12 taksit alırsan yazar mısın?
  8. L

Ben sipariş verdim. Amzonda 3 taksit.
  9. L

Öneri 40k bütçe telefon önerisi

Teşekkür ederim. Bunlar dışında bir öneriniz var mı?
  10. L

Bilmediğim için soruyorum, saf android tam olarak ne demek?
  11. L

Merhaba, öncelikle telefonla hiç oyun oynamam. Günlük uygulamalar dışında herhangi işim yok. Büyük ekranlı olması, kamerasının fiyatına göre iyi olması, bataryasının en az bir günü çıkarması ve uzun süre güncelleme alması benim için önemli. Dört seçenek buldum. 1) Xiaomi 15t pro 2) Honor 400 pro...
  12. L

Android Babam için sadece sosyal medya odaklı telefon arıyorum.

Samsung A04S siparişi verdim teşekkürler arkadaşlar. Ürüne bakıp yorumumu buraya ekleyeceğim.
  13. L

Android Babam için sadece sosyal medya odaklı telefon arıyorum.

Merhabalar, sadece sosyal medya odaklı bir telefon arıyorum. Bataryası hemen bitmesin yeter. Oyun oynamayacak. Hz değeri önemli değil. Büyük ekranlı olsa iyi olur. Ben Samsung A04S düşündüm. Bütçe 5.5k
  14. L

2500 TL Mekanik Klavye

Merhabalar blue swich harici bir klavye almak istiyorum. Amazondan ve buradaki yorumlardan bu ikisini buldum. Aynı gibiler, farkını anlamadım. Farklı bir model de olabilir. Kablolu kullanmak istiyorum. Yardım eder misiniz? @MuratTheFounderOfGariban...
  15. L

30k Hazır sistem önerisi

Merhaba 30k civarında hazır sistem önerilerinizi bekliyorum.
  16. L

Öneri Beyaz RGB Oyuncu Klavyesi

Akko klavyeler için Türkçe keycaps önerin var mı?
  17. L

❌İndirim Bitti! HyperX Cloud Earbuds Kulakiçi Gaming Kulaklık 300 TL!!

300 tl den sepete ekledim. Bir anda 1500 tl oldu.
  18. L

İnternet sağlayıcısı önerileriniz

Telekomdan arkadaşın önerisiyle Millenicomdan geçtim. Şimdilik bir sorun yaşamdım. https://gibir.net.tr/
  19. L

Glorious GMMK2 alınır mı?

Merhabalar, bu mekanik klavyeyi önerir misiniz. Türkçe tuşları olan, %90 üzeri bir klavye istiyorum. Kesinlikle Blue switch olmamalı. Hotswap olması tercihim. Aşırı RGB takıntım yok. Tuş sesleri uzun sürede yorucu olmasın yeter. Benim bulduğum bu. Farklı bir öneriniz varsa söylerseniz sevinirim...
  20. L

Öneri Mekanik klavye önerisi

Merhaba, 1500-2000 civarında mekanik klavye arıyorum.
Geri