Arama sonuçları: *

1. C

sesle yazma özelliği için mikrofon tavsiyesi

Merhaba word google drive vb programlarda sesle yazma özelliğinde kullanmak için mikrofon tavsiyelerinize ihtiyacım var .Snopy sn 340m tavsiye eder misiniz?
  2. C

aynı anda hem wifi hem kablolu internet

merhaba hocam kablolu internet için nasıl bir ayar yapmam lazım ne yapmam gerekiyor. Önerebileceğiniz video vs var mı
  3. C

tamam dır hocam lan 1 takıp bilgisayara bağlayıp ayar yapacağım teşekkürler
  4. C

peki nasıl yapacağım şu anda sadece wifi kullanıyorum kablolu internet için nereye takacağım lan 1 lan 2 yazanlardan birine mi
  5. C

Yardım Bilgisayarımda Hem Kablolu interneti hem wifiyi kullanabilirmiyim

tek modemde hem kablolu hem wifi nasıl bağlarım.Amacım sadece bilgisayarımda kablolu internet kullanmak ama kablolu kullanırken yazıcı ve tv tablet vb wifi bağlantısının kesilmemesi bunu nasıl yaparım?Teşekkürler
  6. C

Merhaba vodafone standart modemim var.Bu modemden aynı anda bilgisayarım için kablolu internet tv yazıcı mobil için wifi internet nasıl kullanabilirim?Modem arkasında bulunan lan 1 lan girişleriyle kablolu bağlantı yapılabilir mi yaparsam wifi bağlantım kesilir mi? Teşekkürler
  7. C

Amd ryzen 5 3500x İşlemci performansı

Teşekkürler
  8. C

İnternet ve benim mesleğim sigortacılık bu amaçlarla kullanacağım
  9. C

Te Teşekkürler peki bu sistem beni yıllarca götürür mü
  10. C

Çok mu saçma olmuş sileyim mi konuyu trol falan dalga geçiyorlar
  11. C

Niye trol olayım oyun oynamayacağım ki gidip 8 GB ekran kartımı alayım yani 1611091270 4000 4500 monitör dahil eski kasam kullanılabilir mi?
  12. C

İnternet ve iş için mesleğim gereği çoklu sekme ve uygulamayı anda kullanıyorum kasmayacak donmayacak bir sistem lazım
  13. C

Merhaba bir sistem topladım. Bu sistemdeki amacım kesinlikle oyun oynamak değil hızlı ve akıcı donmayan ve ileriye dönük beni birkaç yıl götürecek bir sistem istiyorum İşlemci AMD ryzen 3500x Ram corsair 3000 8gbx2 Anakart gigabyte b450 m s2h Ssd sandisk 240gb Ekran kartı Asus geforce gt710 1gb...
  14. C

2.5 K ya sistem önerisi(SSD ve Kasa Var)

Merhaba bu sistem hızlı olur mu peki bana oyun amacı olmayan ve hızlı donmaya kasmayan bir sistem tavsiyesine ihtiyacım var bütçe 300 ₺
  15. C

Uygun fiyatlı sistem önerisi

Merhaba arkadaşlar bir sistem tavsiyesine ihtiyacım var. Sistemden beklentim hızlı olması ve çoklu sekme ve çoklu programları sıkıntısız açabilmesi ayrıca oyun oynamayacağım için harici bir ekran kartı almama gerek var mı? 3000-3500 bandında sistem öneriniz nedir? Teşekkürler
Top Bottom