Arama sonuçları: *

• Users: schh
  • Order by date
  1. S

Monitörün üstünde şerit çıkıyor

çok anlık oluyor çekme imkanım yok
  2. S

oynamadım hayır
  3. S

palit 1660super i5 10400f
  4. S

Arada sırada monitörün üst kısmında şerit çıkıyor çok anlık oluyor, bu sorunu nasıl düzeltebilirim? Monitör James Donkey 24inç
  5. S

Anlık ekran değişmesi

monitör arada sırada saliselik olarak gidip geliyor. bunun çözümü var mı? soruna isim veremiyorum bir tahmininiz var mı?
  6. S

Driver Güncelleme ve Bulunamamış aygıtlar

hocam intelin sitesinden chipset indirdim sorun düzeldi, başka bir şey yapmam gerekiyor mu? driver vs.
  7. S

biostar h410mh
  8. S

Arkadaşlar ekran kartı driverini güncelledim başka ne güncellemem gerekiyor? Bulunamayan aygıtları nasıl yükleyeceğim yardımcı olursanız sevinirim.
  9. S

James Donkey JD24FG1MS144 24'' Alınır mı?

ölü pixel garantisi de var sizce alınır mı? bütçem 1400 üzerine çıkamam
  10. S

James Donkey monitör 0 ölü pixel garantisi her sitede var mı?

Monitör incehesapta 1.399 TL, gittigidiyorda 1329 tl. gitti gidiyordan alırsam 0 ölü pixel garantisi devam ediyor mu? incehesaptan mı almam gerek?
  11. S

Ekstra SSD takmak için kablo veya başka bir şey gerekli midir?

Merhaba, pollux 3t-10 özelleştirilmiş şekilde alacağım, tavsiyeler üzerine ssd yi çıkarıp patriot burst alacağım. Aklıma takılan soru benim ekstra kablo felan almam gerekiyor mu? Yoksa kasanın içinde bulunuyor mu? Ssd yi taktıktan sonra başka bir işlem yapmam gerekiyor mu biostan vs? Pcden çok...
  12. S

Özelleştirilmiş pollux 3t-10 alınır mı?

Bu işlerden pek anlamıyorum ssdyi takabilir miyim? Bağlantı kabloları ssdnin içinden mi çıkıyor kasada var mı?
  13. S

Özelleştirilmiş pollux 3t-10 alınır mı?

5800 tl tutuyor ileride 8gb ram ve ssd ekleyebilirim. Bu haliyle alınır mı?
  14. S

NOVA-5500XT alınır mı?

https://www.gaming.gen.tr/urun/26868/nova-5500xt-intel-i5-10400f-asus-dual-rx5500-xt-8gb-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/#reviews alınmaz ise önerdiğiniz sistemi atabilir misiniz? bütçemin sınırında bu bilgisayar.
  15. S

Gamegaraj NEO 5A Alınır mı?

alınır mı arkadaşlar?
  16. S

Gamegaraj NEO 5A Alınır mı?

Bütçem max 5500 TL. Bu sistem alınır mı? Önerebileceğiniz başka sistem var mı? https://www.gamegaraj.com/urun/neo-5a/
Top Bottom