Arama sonuçları: *

1. S

Hzır 4000 TL sistem sadece kasa

Ben buraya yazmadım ama ben grafik tasarlıyoruz o yüzden rx 550 560 vb gibi olsada ekran kartı lazım
  2. S

Hzır 4000 TL sistem sadece kasa

Benim bütçem 4000tl ama 4200 TL falan olur benim istediğim pubg cs go vb gta5 gibi oyunları rahat bir şekilde oynayabilmek
  3. S

Sizce dolar düşermi yoksa artarmi laptop almalimiyim ?

Bak knk laptop fiyatları düşerse 100 TL düşer ama artarsa 300 TL artar bence hemen al
  4. S

Sizce boyum çokmu uzun ?

Normalsin knk bu boya bu yakışır
  5. S

Babamı nasıl ikna ederim bilgisayar toplamak için mahalle bilgisayar ısıyla toplayın diyor

İşlemci ve anakarta biraz yüklendim daha sonra iyi ekran kartı bulabilirsem onu takıcam
  6. S

Babamı nasıl ikna ederim bilgisayar toplamak için mahalle bilgisayar ısıyla toplayın diyor

Güveniyor aslında ama ben çok bilgisayardan anlamazdım eskiden beni hala öyle zannediyor
  7. S

Babama 1050 ti li bir sistem topladım internetten daha almadım babam tutturdu sen anlamazsın benim arkadaşım var (mahalle bilgisayarcısı) onla toplayın diye ne yapabilirim?
  8. S

Yardım 1156 pin overclock yapılabilen bir anakart önerir misiniz?

Anakart Overclock destekli olmasada uygulamalar ile işlemci frekansı arttırılırmı?
  9. S

Yardım 1156 pin overclock yapılabilen bir anakart önerir misiniz?

Heryerde aradım overclock yapılabilen 1156 pin bir anakart bulamadım Xeon 3440 işlemci takçam yardım eder misiniz
Top Bottom