Arama sonuçları: *

1. EL PATRON

❌İndirim Bitti! Battle.net'de %50 indirim!

şu an indirim hala devam ediyor arkadaşlar battle net e girdim baktım cod serisi hala %50 indirim mevcut.
  2. EL PATRON

RX 580 yanlış driver algılama

yaaani evet biraz öyle ama yinede denemeleri lazım. gerçi bilgi işlemde bir fark olmuyor ki, kendi sistemimde evde bilgi işlemde ve warzone / coldwar da cayır cayır fps bombası patlatabiliyorum.
  3. EL PATRON

doğru herkes sorun yaşıyor ama ben küçüklüğümden beri intel veya nvdia hiç kullanmadım. kullanmamda herkesin kendi tercihi. kendi ryzen 9 5900x ile 6900 xt sistemimde aldığım performansı, bi arkadaşıma yatılı kalmaya gittiğim zaman elinde nvdia ve i9 işlemcisiyle aldığım performanstan daha iyi...
  4. EL PATRON

zaten yazdım zorla orjinal sürümü manuel olarak yüklediğimde yazımda paylaştığım sorunlar yaşanıyor. çok uzun bir yazı yazdım okumamışsınız galiba.
  5. EL PATRON

ben Senelerdir amd taraftarıyım ve ilk defa yaşadığım sorun ve windows 11 den kaynaklı. neden windows 11 e geçtim güzel bir soru. Kullandığım adobe grafik prgramlarını daha performanslı olarak çalıştırıyor windows 11 ve codec desteği çok fazla. birde ryzen işlemci ile ekran kartı aynı anda...
  6. EL PATRON

Herkese iyi günler dilerim. Benim vir sorunum var ve 2 gündür uğraşıyorum uğraşıyorum ama bir türlü çözemedim. Kendi kişiselbilgisayarımda kullandığım çift kartlı sistemde bile bu sorunu yaşamadım ama dükkanımda kullandığım RX 580 takılı sistemimde Windows 7'den 10'a kadar sorunsuz bir biçimde...
  7. EL PATRON

Hazır sistem almak istiyorum yardım lazım :)

Neden Hazır sistem almak istiyorsunuz peki toplama yapmak varken ? sadece soruyorum.
  8. EL PATRON

R7 2700X sisteme Kingston 2133 MHz RAM uyumu

Ben başkasına mı toplatıyorum kardeş. Sonra bana kalaylanıyorsun diyorlar Bende öalışıp para akzanıp sistem topluyorum. Birtek Sen değilsin yani sabah sabah sinirlendiriyosunuz beni. Tabi Bilgisizsiniz bak ben diyorum ki ram ddr4 ve görüntü vermiyor diyorum. siz DDR4 ise uyar cevaıbını...
  9. EL PATRON

yo sinirli değilim. sakinim :D kalaylamak derken nedemek istedin.
  10. EL PATRON

iyide bütçem yok demişim yazımda bu ram uyumlu olursa takıcam uyumlu değilse bütçem olana kadar bekleteceğim. uymasa bile bios update yapıcam fakat sistem açılıyor ama görüntü gelmiyor. Bunu soruyorum siz bana zaten bildiğim ve konudada belirttiğim şeyleri tekrar bana yazıyosunuz.
  11. EL PATRON

taktım ama görüntü gelmedi. 1609509345 siz çok ters cevaplar veriyosunuz sanırsam bilgisizsiniz.
  12. EL PATRON

Tamam da benim sorum fark lı :D O fotograftaki ram uyumlu mu? yoksa uyumsuz mu onu belirtmek istedim.
  13. EL PATRON

Sistem elime geçti kurulumu yaptım fakat görüntü gelmedi. Yinede Sizden bilgilendirmeler istiyorum destekliyormu yoksa desteklemiyor mu ? 1609508872 zaten ddr4 2133 mhz bu ram diyorum bak açıklamada ayzdım eski sistemim de ddr4 tü inteldeki 1609508931 hatta 2 adet resim koydum DDR 4 o fotodaki...
  14. EL PATRON

Öncelikle herkese merhabalar ve iyi forumlar. Bir sürü konu açılmış fakat farklı bir soru soracağım. Şu an Intel bir sistem kullanıyorum ve hatırlayanlar bilir neredeyse 1 ay önce saat başı konu açıp veya aynı konuya işlemci ve anakart için merak ettiklerim soruları sizlere sormuştum. Şimdi ise...
Geri