Arama sonuçları: *

1. H

❌İndirim Bitti! 7go 20.000 PA Kablosuz Araç İçi Süpürge 🔥 1.999₺

Arkadaşlar ben direkt başka adrese söyledim test edemedim sorun yaşamayan arkadaşlar var mı iade mi edelim fiyatıda düşürmüşler zaten
  2. H

❌İndirim Bitti! 2669 TL Lego 42210 Technic Fast and Furious 1410 parça

Sıkıntı yok aldık uğraşırız kurmakla
  3. H

🔥İndirim NKolay ilk alışveriş 1000 tl kampanyası 🔥

Arkadaşlar bu kampanyadan yararlanmak için kampanyanın belirtildigi tarihlerde mi üye olmak gerekiyor yoksa daha önce üye olup ilk kez alışveriş yapıp yararlanan var mı
  4. H

❌İndirim Bitti! 🔥🔥 AKKO MONSGEEK M1W V3-SP-VIA Iyzico ile 3600TL 🔥🔥

@freygasm hocam m1w v3 modeli mi v5 modeli mi daha iyi?
  5. H

Yardım AKKO MONSGEEK M1 aldım RGB nasıl değişiyor?

Fn+Delete tuşu ile modları degiştirebilirsin renkleride Fn+yön tuşlarıyla degiştirebiliyorsun
  6. H

akko monsgeek m1 v5 kanka da parlaklıgı az gıbı geldı ondan 1739644170 Fn+E+R+T+Y+U tuşları ile de modları degiştiremiyor muyuz ek olarak ben kablosuz kullanmak için her serferınden caps tuşunu söküp altından modu mu açmam gerekiyor kapatmak içinde mi aynı işlevi yapmalıyım yoksa kendisi...
  7. H

Kanka senın ledler neden daha parlak benım bayya kısık gozukuyor ısık acık oldugu ıcın mı farklı bır model mı
  8. H

Arkadaşlar merhaba v5 olan modeli aldım ama driver yukleyemıyorum ve bu ısık parlaklıgı bu kadar mı bu klavyenın bu konuda bılgısı olanlar yonlendırebılır mı youtube da **hocası klavyelerın tanıtımını yapmıs ve v3 ile v5 arasında ciddi farklar varmıs alırken v5 alın v5 ın bataryası daha fazla...
  9. H

Unutulan bios şifresi

Beyler teknik servis bu işlemden ne kadar alır garanti dışı
  10. H

Unutulan bios şifresi

Buzluk ne alaka
  11. H

Unutulan bios şifresi

Merhaba arkadaşlar Grundig marka laptopu sahibim bios şifresi bulunmakta koydugumu hatırlamıyorum ankaart modeli Pentagon a25 eski sürüm bir bios Windows 10 kurulu bios pili çıkartıp yakın demeyin işe yaramıyor bios şifresiz halini buldum onu sisteme nasıl yüklerim
Geri