Arama sonuçları: *

1. M

Twitch de yayın açmak için nasıl bir pc gerekir

arkadaşlar benim babam ile arıyız ve nafaka ı ödemediği için biz tazminat davası açtık 1 ayda mal denetimi 16 18 günde diğer işlmeler oldu şimdi beklediğimiz değer biçimi sizçe gaç gün sürer bu satış işlemler iflan
  2. M

Twitch de yayın açmak için nasıl bir pc gerekir

Ben twitch de yayın açmayı pilanlayan masum birisiyim ben twitch de yayınlarda ark valorant steam pubg hem survivor hem de fps oyunları oyniyacağım one göre bir sistem gerekir bütçem max 10.000 tl ( kasa parası ) diyer kalan ile ekipman alıncak
  3. M

bu gazete yasalar ne anlama geliyor birisi anlatabilirmi

Bu yasak ekran kartı fiyatlarını :((( off keşke yıl 2016 olsa şu anda
  4. M

Ethereum ülkede yasakmı?

Bu ekran kartlarının nasıl bir Fiyat değişimi olacak
  5. M

bu gazete yasalar ne anlama geliyor birisi anlatabilirmi

Bu yasak ekran kartı fiyatlarını nasıl etkileyecek
  6. M

Ethereum ülkede yasakmı?

Merkez bankası açıklama yaptı ama ben anlamadım şimdi ülkemize bitcoin ethereum yasakmı yoksamı fiyatlar mı dengelenecek anlamadım konuyu sade bir dil ile açarmısınız?
  7. M

hangi siteden alışveriş yapılır

kampanyalar nasıl yakalarım bilmiyorum ne zaman baksam stok kalmıyor
  8. M

as aslında sistem ama genel olarak ekran kartından sıkıntı çekiyorum madenden dolayı
  9. M

@Samet38 bilgilendirme için teşekkürler. Ben aslında pc yi hem oyun hem de o sırada twitch de yayın açmayı planlıyorum bide tabii ki edit yani kısaca edit yayın oyun odaklı bir pc arıyorum 1618599333 @Samet38 bu arada twitch adım reklam gibi olmasında berki takip etmek istersin diye söyleyim...
  10. M

Merhaba yakşamlar ben ekran kartı arıyorum ancak başka siteler yani itopya dışında bildiğim bir güvenilir site yok hepsi burada n11 amozanpirem da flan gtx1650 5bin 3 bin e satılıyor acaba ben hepsi buradadan yada n11 gibi sitelerden bilgisayar parçaları almak nekadar doğru.. bu arada istrseniz...
Top Bottom