Arama sonuçları: *

1. FatihKS

bilgisayar aniden elektrik keser gibi kapanıyor

beyler bilgisayar birden elektrik keser gibi kapanıyor ekran kartının ışığı beyaza dönüyor yani büyük ihtimalle sorun ekran kartından ben bunu nasıl çözebilirim illa ekran kartı mı değişmesi gerekiyor
  2. FatihKS

Qcy t13 anc kulağımdan düşüyor

teşekkürler hocam iyi forumlar
  3. FatihKS

benim telefonda samsung o yüzden bende buds fe düşündüm hocam da kulağımdan düşer diye korkuyorum
  4. FatihKS

beyler bu kulaklığın kulağımdan düşmesi normal mi sırf bu yüzden yeni kulaklık almayı düşünüyorum ama kararsız kaldım
  5. FatihKS

Yardım Easysmx x15 alınır mı?

beyler bi gamepad almayı düşünüyorum bu ürün temudan aldığımda vergisiyle beraber 1000tl ye geliyor sizce alınır mı normalde msi gc30 v2 almayı düşünüyordum ama bunun fiyatı baya iyi geldi
  6. FatihKS

bilgisayar çalışırken bir anda ekran gidiyor

mecburen yeni kart alacağız galiba yardımınız için teşekkürler hocalarım
  7. FatihKS

hocam normalde tamir etmeyecektim ama çok masraf yapmak istemedim açıkçası fanları değiştirsem sıkıntısız kullanırım diye düşündüm yapacak bir şey yok yeni kart alacağım sanırım mecburen 1729455684 2060 falan bulunmaz mı bu bütçede ya yada 1660 süper falan nvidia ya geçesim var
  8. FatihKS

hocam bütçe çok yok ama rx 570 den daha iyi olur kart alırsam bütçe 3 civarı olur herhalde
  9. FatihKS

ryzen 3 3100 16gb ram 550w psu var hocam b450m a pro max anakart var bir de
  10. FatihKS

hocam ikinci el rx 570 kullanıyorum 700 lira da fanlara gitti değer mi sizce yaptırmaya
  11. FatihKS

ekran kartımın fanı yerinden çıkmıştı fanları değiştirdim şimdi de böyle bir sorun oluyor bilgisayar çalışırken ufak bir cızırtı sesi gelip ekran gidiyor klavye mouse ve kasa çalışmaya devam ediyor büyük ihtimalle sorunum ekran kartından ama ben bu sorunu nasıl çözebilirim yardımcı olabilirseniz...
  12. FatihKS

Yardım Ekran kartı fan soket uçları farklı

Hocalarım benim ekran kartımın fanı motorundan çıkmış bende yeni fan aldım ama eski fanla yeni fanın ucu farklı ne yapabilirim soldaki yeni fan
  13. FatihKS

Yardım cs2 de mouse kendi kendine tıklıyor

kullanmıyorum kral 1728741743 beyler şu sorunu çözemiyorum yardım edebilecek yok mu ya valorantta da denedim sıkıntı yok sadece cs de oluyor
  14. FatihKS

hocam ben de anlamadım şimdi ateş etme tuşunu değiştim menülerde sol tık basamıyorum mouse sıkıntılı desem sadece cs de oluyor
  15. FatihKS

bilgisayarı normal kullanırken sorun yok cs ye girince mouse kendi kendine tıklıyor bunu nasıl çözebilirim
  16. FatihKS

adres ve telefon numaramı bilen biri ne yapabilir

sağ olun hocam benim yapabileceğim bir şey var mı bu durumda
  17. FatihKS

adres ve telefon numaramı bilen biri ne yapabilir

bbeyler bu bilgileri bilen birisin ne yapabilir
  18. FatihKS

Yardım 10-12K civarı telefon önerisi

iphone 11 alınmaz mı sizce 1727202602 biraz eski ama kamerası güzel olsun istiyorum
  19. FatihKS

Yardım 10-12K civarı telefon önerisi

hocalarım bir telefon lazımda bütçe 10-12k civarı ne alacağıma karar veremedim bir türlü sizce bu bütçede hangi modeli almak mantıklı olur birde şöyle bir ilan buldum alınır mı sizce...
  20. FatihKS

Yardım rdr 2 de klavye geç tepki veriyor

hocam çözüm bulamadım maalesef gamepad ile oynadım oyunu
Top Bottom