Arama sonuçları: *

1. Sndjety

Yardım R6'da ani donma sorunu.

Çok saçma ya anlayamıyorum. Bazen saatlerle oynuyorum hiç olmuyor bazen ilk maçtan böyle oluyor
  2. Sndjety

Sorun şu ki sadece R6'da böyle sorun yaşıyorum.
  3. Sndjety

R6 oynarken 15-20 saniye aralıklarla fps normalken 4-5 saniyeliğine 0'a düşüyor. Ayarlar Çok yüksekte ve 75FPS alıyorum sabit. Bu durum her oynadığımda olmuyor mesela 4-5 maç atıyorum sonra aniden bu durum başlıyor ya da o gün hiç olmuyor rastgele bir şey. Yani anlayamadım sorun donanımsal mı...
  4. Sndjety

Bilgisayar çalışmasına rağmen klavye ve monitör çalışmıyor.

Case'in, ekran kartının, cpu nun fanları dönüyor her şey çalışıyor lakin monitör ve klavye çalışmıyor.
  5. Sndjety

Öneri Bu fiyata en iyi telefon hangisi?

15-20K arası kamerası iyi olan bir telefon arıyorum. Manzara, bina, makro çekim fotoğraflarını seviyorum. (özellikle makro) Yardım ederseniz sevinirim.
  6. Sndjety

Öneri Hangisini tercih etmeli?

F2 Pro'nun makro kamerası çok güzel F4 ile karşılaştırmaya çalıştım da pek bi güzel videolar bulamadım
  7. Sndjety

Kamera herşeyden daha önemli demiştim.
  8. Sndjety

Kafam karıştı şu an. Biri F2 diğeri F4 diyor. İnternette baktığımda da aynı sonuç bi kesim F2 bi kesim F4 diyor. F2 nin makro modu çok güzel bilemedim
  9. Sndjety

Karşımda 2 seçenek var; Poco F2 Pro, Poco F4 Bu ikisinden hangisini tercih etmeliyim? (Kamera benim için oyun performansı ve s den daha önemli.)
  10. Sndjety

Öneri Maks 400 TL mouse önerisi

Kendi faremin tekerleği bozuldu ve artı olarak çok ağır bir mouse olduğu için artık yormaya başladı. Maksimum 400 TL mouse önerilerinizi beklerim tabii ki 5-10 TL fazla olsa da olur. Hafif olması güzel olur ve oyunlarda çok agresif kullandığım için hızlı haraketlerde takılmayacak bir mouse lazım.
  11. Satılık valorant hesabı

Satılık valorant hesabı

Selamlar, Valorant'dan sıkıldığım ve cs'ye geçtiğim için hesabı satma kararı aldım. Hesapta anlık ban bulunmamaktadır. Güvenilir birisiyimdir ciddi düşünen bu işlerden anlayan birileri yazsın lütfen. Şöyle bir şey var ödemeyi Steam Cüzdan Kodu olarak almak istiyorum 400TL'lik neden böyle...
  12. Sndjety

İnternet olmasına rağmen bazı şeyler açmıyor

Opera kullanıyorum ve onu nasıl yapacağım
  13. Sndjety

O yüzden olacağını sanmıyorum ya
  14. Sndjety

o nedir?
  15. Sndjety

Telefon ve pcde de aynı durum
  16. Sndjety

İnternetim olmasına rağmen ve bazı şeyler açmasına rağmen youtube da aratma yapamıyorum bağlantI sorunları diyor, google'da arama yapamıyorum internet yok diyor ve s ve s
  17. Sndjety

Valorant hesabım kaç TL eder?

1.2 k
  18. Sndjety

Valorant hesabım kaç TL eder?

Hesabımı satmayı düşünüyorum, bu işlerden pek anlamadığım için sormak istedim. Hesabımdakı şeyler bunlar; Yağmacı Vandal, Asil Vandal, Işık muhafızı Vandal, spectrum phantom, asil spectre, oni bıçak ve battle pass skinleri. Lig elmas 115 level 100RP
  19. Sndjety

GT 430 için en son sürücü

64
  20. Sndjety

GT 430 için en son sürücü

işte indir butonuna basmasına rağmen inmiyor kendimde denedim olmuyor
Top Bottom