Arama sonuçları: *

1. K

Xfx 5500xt bios tuşu

Arkadaşlar merhaba, elimde xfx 5500xt marka ekran kartı var, ancak bios tuşunu bir türlğ bulamıyorum yardımcı olabilecek var mı
  2. K

sea of thieves çöküyor

aynı sorunu şuan bende yaşıyorum. Bir çözüm bulabildin mi?
  3. K

sea of thieves crash sorunu

nasıl halledebilirim peki
  4. K

evet biliyorum ama çok saçma geldi bana
  5. K

Merhaba bu oyunu aldım fakat 20 30 dkk da bir crash veriyor ne yapsam düzelmedi. Amd sürücüsünü silip yükledim olmadı, pc yi güncelledim olmadı ayrıyetten oyunun dosya bütünlüğünü steam üzerinden doğruladım fakat yine olmadı. Ne yapabilirim? XFX RX 5500 XT 4 GB AMD RYZEN 5 1600 16 GB ram
  6. K

Warzone deathmatch giremiyorum

Merhaba, warzone yeni başladım ancak deathmatch modunu oynamak istiyorum fakat nasıl girildiğini bir türlü bulamadım bana yardımcı olabilir misiniz
  7. K

Ekran açılmıyor, anakartın logosu geliyor ve sonra monitör sinyal yok diyor

Merhaba, bugün yeni bir sistem aldım ve elime ulaştı. Ancak ekran kartını düzgün takmama rağmen ve kabloma da bir hata olmamasına rağmen ekran açılmıyor. Anakartın logosu geliyor ve sonra monitör sinyal yok diyor bir kaç defa res attığım zaman işletim sisteminin kurtarma diye bir seçenek çıkıyor...
  8. K

Asus Radeon RX 580 8G OC Bulk 8GB VS XFX AMD Radeon RX 5500 XT THICC II Pro 4GB GDDR6

teşekkür ederim fikrin için :) 1609958133 peki oyunlar da mesela warzone gibi bir oyunda yüksek grafiklerde oynarken gb farklılığından dolayı bir fps düşüşü vs kasma yaşar mıyım
  9. K

Asus Radeon RX 580 8G OC Bulk 8GB VS XFX AMD Radeon RX 5500 XT THICC II Pro 4GB GDDR6

Merhaba, pc topluyorum ancak bı ikisi arasında kaldım hangisinin oyun performansı daha iyi? hangisini tavsiye edersiniz? Asus Phoenix PH GeForce GTX 1650 Super 4GB GDDR6 bunu da düşünüyorum ama tereddüt ediyorum. yardımcı olursanız memnun olurum
  10. K

6 çekirdekli işlemcili sistem önerisi

Merhaba, sistem toplamadan anlamıyorum pek fazla. 5000 tl bütçem var bana 6 çekirdekli işlemcili ,monitörlü ve wazone gibi oyunları rahatça oynayabileceğim bir sistem önerir misiniz
  11. K

işlemcide yük çok fazla

Merhaba, CS:GO oynarken işlemcime (İ5 4 çekirdek) çok fazla yük biniyor. GPU % 90 larda İşlemcim ise sürekli değişiyor yer yer %80-90-100 gördüğü oluyor ve oyunda kasma yaşıyorum. Anlamadığım şey ise FPS'in 100-110 arası olması. bunun bir çözümü varmıdır? sorun nedir?
  12. K

TROYA-MON-B3 sistem Warzone gibi bir oyunu sorunsuz çalıştırır mı?

eyvallah kardeşim içim rahatladı valla
  13. K

TROYA-MON-B3 sistem Warzone gibi bir oyunu sorunsuz çalıştırır mı?

Merhaba uzun zamandır bir pc arayışı içindeyim ve warzone oyunu tutkunuyum bu sistem rahat oynatır mı? https://www.itopya.com/troya-mon-b3-gigabyte-gtx-1650-d6-oc-4g-amd-ryzen-5-1600-8gb-ddr4-480-gb-ssd-geforce-espor-PC/
Top Bottom