Arama sonuçları: *

1. R

RX 5600 XT 144hz'de full vram hızı

Teşekkür ederim, boşta kullanırken 120hz'ye alıyorum oyun oynayacağım zaman 144'e alıyorum bu şekilde bir çözüm buldum kendi kendime, Abdullah abinin 7-8 ay önce topladığı el capitan sistemdeki xfx kart var bende o yüzden o konudan faydalanabileceğimi sanmıyorum fakat cevabınız için sağolun :)
  2. R

Hocam yazdıklarımı düzgün okuyun lütfen, vram bellek hızının 144hz'de full çalıştığını belirttim. 1611796183 Evet her şeyim güncel, internette amd kartlarda 75hz ve üzerinde bu problemi yaşayan çok gördüm acaba burada çözümünü bilen varmıdır diye sormak istedim
  3. R

Arkadaşlar merhaba, başlıkta da belirttiğim gibi rx 5600 xt kullanıyorum ve geçen gün 144hz bir monitör satın aldım, aldığımdan beri kart fan açmadan 57 58 derecede çalışıyordu normalden 10-15 daha yukarı yani, ben de bir bakayım dedim ve sistem boşta olsa bile vram bellek hızı 1746'da falan...
  4. R

Lexar nm610 üretim hatası

SSD'nin sağlığı 20 günde %2 düştü ve bu anormal bir değer, bir sorun olduğu kesinleşti :) Yarın garantiye göndereceğim.
  5. R

Lexar NM610 LNM610-500RB 500GB

Yok hocam sanırım sorunu çözdüm, bilen başka birilerine falan da sordum her ssd'de modül kullanımı farklılık gösterebiliyormuş, yani sizinkinde 4 tane 125gb varken benimkinde 2 tane 250 var ve 500 gb kullanıyorum şuan, üretim hatası olsa kullanamazdınız diyorlar o yüzden vazgeçtim göndermekten...
  6. R

Lexar NM610 LNM610-500RB 500GB

Merhaba size bir sorum olacak, aşağıda bıraktığım fotoğrafta SSD'nin üzerinde 4 tane bellek olduğunu görüyorsunuz ve bu belleklerin ikisi benim ssd'de eksik gözüküyor yani 4 tane yerine 2 tane bellek var, sizden ricam lütfen kontrol edebilir misiniz sizinkinde de 2 tane mi var yoksa benimki mi...
  7. R

Lexar nm610 üretim hatası

Arkadaşlar herkese merhaba, 2 hafta önce aldığım Lexar SSD'ye pasif soğutucu takacaktım ve kağıdını çıkardığımda bir şey fark ettim. Üzerinde 4 tane olması gereken bellek/çip adlı şey 2 tane var ve 2 yer boş gözüküyor ve belli ki oralara 2 tane daha gelmesi lazım. Aşağıya fotoğrafı bırakıyorum...
  8. R

El capitan sistemimde drop

Standart profile aldım şuan bir sorun yok gibi, bir kaç gün kullanıp tekrar sonuçları söyleyeceğim. Teşekkürler.
  9. R

Oyun profili açık.
  10. R

Onu kapatıp denedim fakat ufak ufak yine aynı problemi yaşıyorum. Sadece fortnite olsa iyi forza'da falan da biraz oynadıktan sonra olmaya başlıyor.
  11. R

Oyun yüklü, bütün ayarlar destansıda. Fps sınırlama ve vsync kapalı.
  12. R

Onu da defalarca denedim :) Maalesef bir işe yaramadı, yardım etmeye çalıştığınız için teşekkürler.
  13. R

Sorunu ilk fortnite indirdiğimde ve cs oynadığımda anladım, 7 aydır sorun var evet, hatta ssd'yi bir kere değişime yolladım değiştirdiler sonra sistemi garantiye yolladım stres testi yapıp bir sorun olmadığını söyleyip bana geri gönderdiler, ben de sorun ssd'de diye düşünüp o ssd'yi çıkarıp...
  14. R

Defalarca denedim, çözüm olmadı.
  15. R

Başta sistemde aldığım gx1 ssd'de de aynı sorunu yaşıyordum ve onu satıp bu lexar ssd'yi aldım, bunu iade edip kingston a2000'e geçmeye değer mi dersiniz? 1609623275 Sistemime warez bir oyun yüklemedim, geçen gün bios'umu en son sürüme yükselttim ve windows güncellemelerim şuan tam ve her şey...
  16. R

1 x AMD Ryzen 5 3600 Soket AM4 MPK işlemci 1 x Asus B450M Dragon BULK Soket AM4 DDR4 ATX Gaming Anakart 2 x Adata XPG Spectrix D30 AX4U320038G16A-SR30 8GB (1x8GB) DDR4 3200MHz CL16 Gaming (Oyuncu) Ram (45063) 1 x XFX RX 5600 XT THICC II Pro 6GB GDDR6 192Bit DX12 Gaming Ekran Kartı...
  17. R

Arkadaşlar merhaba, yaklaşık 7 ay önce aldığım sistemimde fortnite ve forza horizon cs gibi oyunlarda anlık takılmalar yaşıyorum, sorunumun donanım sıcaklıkları veya driverleri ile alakalı olmadığına eminim. Oyun içinde gpu sıcaklığım 60-67 derece arası işlemci sıcaklığım ise 55-65 derece arası...
Geri