Arama sonuçları: *

1. V

🔥İndirim Cat 015M100031 Colorado Erkek Bot - Siyah Deri 1779₺

Aynen aldigimdan beridir 1 defa giydim geçen sene almıştım bunun yarı fiyatından bile uyguna.
  2. V

Anakartıma hangi ekran kartı almalıyım

İşlemci desteklemezse ekran kartın pek faydası olmaz. Darboğaz olur durur.
  3. V

Yardım En Ucuz Kargo Hangisi

PTT en uygunu olur genelde ama ne kadar sürede götürür bilinmez
  4. V

🔥İndirim Anker 313 45W Type-C Girişli Şarj Adaptörü Sepette 450 TL

Spigenden 2 adet almıştım çok iyi ,hızlı sarj.
  5. V

Temudaki en iyi mouse nedir?

Satıcıya baktım baya satış yapmış bir satıcı, ben ürünü aldım bakalım bekliyorum.
  6. V

AJAZZ AJ159 PRO TEMU

Dün baya iyi fiyat vardı. Aldım ben de ara ara indirim oluyor. Vergi dahil 1000 liranın biraz üstüne geldi.
  7. V

❌İndirim Bitti! AJAZZ AJ159PRO vergi hariç 756.80₺ (siyah) 🔥🔥🔥

Aynen bende de öyle oldu. Müşteri hizmetlerine yazdım bir sürü kupon tanımladilar. O da işime yaramadı diyebilirim.
  8. V

🔥İndirim Alienware AW3225QF 32 inç 4K UHD 240 Hz, QD OLED, 0,03 ms 41.200 tl

Doğrudur da sonuç olarak alternatifleri mevcut daha uygun fiyatlarda. Bir de monitörler artık öyle bir hal aldı ki yetisemiyorsun ha bire hz yukseltiyorlar ve MS değerleri düşüyor. Bunun sınırı yok bakalım daha neler göreceğiz. O dediğimiz sistemlerde içinde geçerli lakin oyunlar ya da onu...
  9. V

Sanal kart, kredi kartından oluşturduğun bir kart. Aldığın ürün ucreti kadar limit belirtiyorsun fazla çekim ya da sonrasında bir çekim derdin olmuyor. Kredi iadesi kiminde görünüyor kiminde olmuyor. Ben iade alamadım kupon verdiler ha bire.
  10. V

Sanal kart kullanmak lazım ben olsam hesap kartıyla alışveriş yapmazdım. Temu bunu göze alarak ürünlere engel katmiyor. Bakalım gelince öğreneceğim gümrükte kalsa temu aldirmazdi diye düşünüyorum.
  11. V

Şuana kadar temuda aldığım ürün dışında bir şey çıkmadı. Ürün hasarlı çıktı anında parayı iade etti. Benim şansım da olabilir bilemiyorum.
  12. V

Kredi iadesi gelmedi kupon istemiyorum diyorum ha bire kupon tanımlıyorlar. 200 TL'lik bir sürü kupon verdiler yine.
  13. V

Vallahi bu ne ya , kredi iadesi diye alıyoruz kupon veriyor.
  14. V

Çark çıkmadı şimdi kupon tanimlamislar. 140 TL'lik bir sürü kupon.
  15. V

Kredi yerinden aldım gelen giden yok .
  16. V

Benim 65 TL kupon var onunla beraber 1210 oluyor 1736003748 Yok fiyat baya bir yüksek çıkıyor ordan 1736004449 Beyler geri iade kısmından bulamıyorum ürünü, şuan ki fiyatla alınır mı? 1140 a geliyor bana.
  17. V

Kredi iadesi bölümünden bakıyorum ama fiyat 1057 felan görünüyor yanlış yerden mi bakıyorum
  18. V

🔥İndirim Alienware AW3225QF 32 inç 4K UHD 240 Hz, QD OLED, 0,03 ms 41.200 tl

Bunun parasıyla güzel bir sistem alınır, normal bir monitör ile beraber. Zevkler renkler tartışılmaz ama ne bileyim bana hitap etmedi. Alana hayırlı olsun.
Top Bottom