Arama sonuçları: *

1. T

Hazır Sistem Tavsiyesi

Boşu kes devam et 1768486780 Sensinnn sen
  2. T

Hazır Sistem Tavsiyesi

Yazarım dayko :ROFLMAO:
  3. T

Hazır Sistem Tavsiyesi

Fazla kaşınıyorsun sen 1768485605 30-35 e at fazla tozlama yapma
  4. T

Hazır Sistem Tavsiyesi

30 a bana 5060 lı sistem bul bakalım önce, salladıgım yerı gösteririm fazla talep etme
  5. T

Hazır Sistem Tavsiyesi

Sen kendi aklınla devam et karışma fazla 30 35 e bulursan söyle 10 tane alırız kafanı yorma fazla
  6. T

Hazır Sistem Tavsiyesi

2. El sitelerden tek tek hesapladık kardeşim arz talep meselesi ekran kartı 10 k sadece zaten
  7. T

Hazır Sistem Tavsiyesi

O senin sorunun dostum, parçaları tek tek hesaplayıp fiyat çıkardık türevli sitelerden alan alır almayan almaz tek tek ürünler kalite allah bilir senin 3060 gainward falandır
  8. T

Hazır Sistem Tavsiyesi

İ5 10400F + RTX 2060 rog strix 3 fanlı 500 gb ssd m2 kule tipi 6 bakır borulu 2 fanlı soğutucu 16 gb ram olan sistemi satabilirim 30'a düşünürsen
  9. T

İmzada ki sistemim de açılırken ekran gelmeme durumu

Teşekkürler hocam yine de 1768381102 Hocam teşekkürler eve geçince deneyeceğim
  10. T

Ben direkt dün kapattım misal sabah açıyorum tak böyle oluyor bende kablolardan mı dıyorum tak cıkar yapıyorum dp yi falan yok bana mısın demiyor
  11. T

Selamlar, imzada ki sistemim açılırken bazen 10 açılmadan 5 inde kesin yapıyor- No signal tarzı bir hata veriyor pc açılıyor fakat ekrana görüntü gelmiyor tekrardan reset tuşu var kasada ona basıyorum sistem tekrar açılıyor sonrasında ekran geliyor bunun nedenini sebebini bilen bir arkadaş var...
  12. T

PS5 USB Dongle Sıcaklık Sorunu

Hocam bencede öyle fakat aşırı ısındığından diyorum dongle a zarar verir mi malum ps5 fiyatına yakın boşu boşuna zarara girmeyelim teyit almak istedim bilen yaşayan var mı diye
  13. T

PS5 USB Dongle Sıcaklık Sorunu

Selamlar, Televizyona bağlamadığım sıralarda bilgisayarın monitörüne bağlıyorum normal olarak ve ses çıkışı olmadığından ekte gözüken kulaklığımın usb dongleını ps5'in arka kısmına takıyorum öylelikle uyumlu şekilde ses alabiliyorum fakat 2-3 saatlik oyun performansı sonrası usb'yi çıkartmak...
  14. T

Hemen almalımıyım fikirleriniz neler

Peşin fiyatına 6 taksit aldığım e ticaret sitesinden
  15. T

Dostum cihaz geldi 2 gündür aktif çoğu oyunu oynuyorum benimkinde problem yok sanırım sağlam çıktı alınır oradan yani teşekkür ettim
  16. T

Kahraman Konsoldan aldım bende tam araya dalmış oldum ama sen söyleyince ekliyim dedim bilgin var mı o firma ile ilgili yolda geliyor problem falan çıkar mı dualsense için cihaz için bir sorayım sana zahmet
  17. T

PS5 SLİM DİGİTAL VERSİYON CFI-2018 SÜRÜMÜ

Tamamdır teşekkür ettim
  18. T

Üstad peki 2016 eski 2018 son sürüm mü oluyor o zaman
  19. T

Selamlar öncelikle, İthalatçı garantili 22k ya başlıkta yazan cihazı aldım kargoda bu sürüm olduğunu söyledi satıcı güncel sürümmüş bilgisi olan arkadaşlardan ricam biraz detaylı olarak anlatabilir mi nedir bu durum 2016 dan farkı nedir sizlere zahmet bilgilendiriseniz sevinirim, teşekkür ediyorum.
Geri