Arama sonuçları: *

1. Alestawai

Yardım Kablolu olarak internet menzilini genişletme.

Arkadaşlar merhaba, modem evin girişine kurulu kablolarla odalara fiber gidiyor.Kablolu iletimde problemim yok fakat evin diğer ucundaki odalarda (çalışma odası yatak odası vb,) modem girişte olduğu için wifi 1 gram çekmiyor.Şu an evin en uç odası olan çalışma odamda kablolu ethernet çoklayıcı...
  2. Alestawai

Yaklaşık 35-40k bütçe ile alınabilecek sistemler arıyorum (Pek Bilgim Yok)

Önerilen ekran kartını kullanıyorum 6 aydır. Oyun performansı kesinlikle harika. Coil whine gibi bir sorun yaşamadım sorun olursa yardımcı olurum.
  3. Alestawai

Sizce hangi internete abone olayım?

Her zaman değil kayseride 3 kere internet değiştirdim 2 senede konum değişikliği sebebi ile. Türknet 100mbps 95 mbps'e kadar alıyordum. Şimdi Türk Telekom 1000 kullanıyorum tek cihazda +980-1000 arasını çok rahat görüyorum. Tamamen port yoğunluğuna bağlı bir durum diyebilirim. Ama genel olarak...
  4. Alestawai

XCOM 1 ve 2 Türkçe Yamaları

Usta ellerine sağlık ama google çeviri mi bu. İnanılmaz kötü plant c4 kısmını bitki olarak falan çevirmiş. Sildim aga kb baya kötü.
  5. Alestawai

PROJECT ZOMBOİD İÇİN MOD

Araba modu biraz çok ama modlar güzel seçilmiş gereksiz bir şey görmedim. Gidince kurayım bunu hatunla başlayacaktık iyi oldu
  6. Alestawai

Yardım Rdr2 indirirken bir sey aklima takıldı

Eğer sorun varsa oyun tekrardan bitince indirme yapıyor steamde eksik dosyalar için. 1743418601 120 GB için 17 saat çok değil mi hocam bu arada.
  7. Alestawai

Rimworld Oyununa 15 Dolar Verilir mi?

Zamanında 40 liraya aldığım oyun. Türünü seviyorsan detaylılık bakımından gayet güzel. 15 dolar eder mi onu bilmiyorum.
  8. Alestawai

Bime gelen Onvo monitor Alınır mı?

Ölüyorsunuz Büyük markalara para kazandırmak için. Bir ürünün isminin olmaması kötü olduğu anlamına gelmiyor. Gamebooster monitör kullanıyorum 2k 165hz 2 sene olacak bir gram sorun yaşamadım. Paneli çin malı dediğin 10 modelinin 6-7 sinde Vievsonic- Asus gibi sağlam üreticilerin panellerini...
  9. Alestawai

Dolandırıldık mı ? BİNANCE LİQUİD POOL MİNİNG

Hocam bu eğitim mi? Eğitimse hangi uygulama üzerinden bulup katıldınız. Benim İki binance hesabımda da yok böyle bir eğitim veya aktivite.
  10. Alestawai

Dolandırıldık mı ? BİNANCE LİQUİD POOL MİNİNG

Binancianlar ne yahu? İlk kez gördüm kaç yıldır kullanıyorum binance. Arayüz bi garibime gitti bu arada ssde arakda gözüken. Sanki birşeyler uymuyor gibi. Sahte gibime geldi hocam
  11. Alestawai

Lancermall adlı usdt sitesindeki paramı çekemiyorun

Hocam büyük geçmiş olsun, baya iyi dolandırmışlar maalesef sizi. Büyük yatırmadınız inşallah?
  12. Alestawai

Ethernet çoklayıcı aldım fakat hız düşer ping çıkar diyorlar modem mi almalıyım?

1000 mb internet için aynı anda2 kişi kullanacak düşüş olur mu
  13. Alestawai

250.000 Liraya Araba alabilir miyim?

Merhabalar 250 bin birikmişim var çok anlamıyorum bu işlerden, beni sanayideki usta ile akraba yapmayacak az yakacak ayaklarımı yerden kesecek bir vasıta lazım. Bilen arkadaşlar destek olursa çok sevinirim şimdiden teşekkür ederim.
  14. Alestawai

200 Bin TL bütçeye araba alınır mı?

hocam bende 250 bin bütçe ile araba alacağım valla Kayserideysen birlikte gitsek görücüye 3 iftar yemeğin benden 😆😆 1741098804 hocam birde arabayı aldıktan sonra işler nasıl ilerliyor. Noter aşamasıdır sigorta aşamasıdır bilginiz varsa aydınlatır mısınız ? Yani arabayı almaya karar verdikten...
  15. Alestawai

❌İndirim Bitti! Dekorpratik L Çalışma masası Kuponla 1677₺

Hocam benimkisi geldi ama parçalar eksik geldi. Karton baya bi yırtılmıştı içinden ne çıktı hatırlıyor musun? Bende sadece ayaklar dayanak demirleri ve 2 adet üst tabla çıktı 1741035012 Eksik gelmesi sorun değil bu arada eksik parçaları kendim dahi alsam bana maks tutacağı 100₺ yine her şekilde...
  16. Alestawai

Ben bir şans vermek istedim bu gün bir arkadaş daha yorum yapmış baya iyi gelmiş ürün. Bu fiyatla bence f/p düşünülüp alınabilir. 1740660252 Bilemedim hocam ben tek monitör 27" kullanıyorum şu anki masam 65 cm derinlikte bana fazla geliyor rahatsız oluyorum. Belki çift monitör olsa dar...
  17. Alestawai

McDonalds BEDAVA KONUSU 😱 GERİ GELDİ

Teşekkür ederim
  18. Alestawai

McDonalds BEDAVA KONUSU 😱 GERİ GELDİ

Bu gün ne var
  19. Alestawai

Ürünün yorumları sürekli eksik parça gönderme ile ilgili düşük olmuş ama en son alan arkadaş satıcının yorumlara dikkat ettiğini ve eksik parçasız bir şekilde geldiğini söylemiş ürünün. Aynı ürünün meşe rengindeki yorumlar biraz daha iyi. Parça eksiği harici kötü bir yorum görmedim. İhtiyacı...
Geri