Arama sonuçları: *

1. Y

Siz olsanız hangisini alırdınız(MSI,HP,ASUS)

Bu iki islemci cok fark eder mi ya 1733015369 Alacak olsan hangisini tercih ederdin
  2. Y

Burdaki yorumlara da bakayim bi en iyisi. Benim attigimdan farki sadece islemcisi degil mi
  3. Y

https://www.otto.de/p/share/n/1856253236 Tl fiyati 58k yapiyor sanırım Yt.de ve yabanci forumlarda arastirdim orda gordum kotu yorumlari. Bu modele cok fazla kotu yorum yoktu ama 22-23 yılında cikan omenlere bayagi yorum gelmisti
  4. Y

Tam olarak bahsettiginiz modeli almak uzereydim ancak memnun olanlarin yaninda cok fazla kotu yorum da gordum ve vazgectim. 1 gunum var siparis vermek icin ama hala kararsizim verdigim paraya degeceginden emin olamadim cunku 2024 yerine 23 modellerinin de hemen hemen ayni performansi verdigini...
  5. Y

120 watt sanırım
  6. Y

https://www.otto.de/p/share/n/1856253236 Son olarak aradaki fiyat farkina bu upgrade degiyor mu sence?
  7. Y

Hocam peki ayni ozelliklerde asus tuf vs omende hangisini tercih ederdiniz
  8. Y

Arkadaşlar hangisini alirdiniz ve neden? Msi ve hpnin fiyati ayni(1099€) asus ise 859€. Ya da alternatif olarak onerebileceginiz bu fiyat bandinda bir laptop var midir? Bu iki gun icinde siparis vermem gerekiyor bilgili arkadaslar yardımcı olabilirse sevinirim Omen 17-db0277ng Gaming-Notebook...
  9. Y

144 hz verebilecek ekran kartı

csgo evet 1645099010 csgo hocam
  10. Y

144 hz verebilecek ekran kartı

arkadaşlar 144 hz destekleyen bütçe dostu bir ekran kartı arıyorum. önerilerinizi bekliyorum. csgo için soruyorum
  11. Y

Monster Abra A5 v15.10

Hangi markayı önerirsin
  12. Y

Monster Abra A5 v15.10

https://www.amazon.com.tr/dp/B08SR7JB79/ref=cm_sw_r_wa_apa_glt_i_MSEB3QMF2983WQ4R2SMJ Almayı düşünüyorum arkadaşlar iyi mi bu fiyata bu laptop?
  13. Y

Binance Pool İşçinin Etkin Değile Düşmesi

Aynı hatayı aldım ama bir çözümünü bulamadım hala. Sanırım farklı bir programa geçeceğim
  14. Y

GTX 1060 6GB VE RX 5600 XT İle ETH Kazmak

rx5500xt 8gb asus dual kart ayarlarını yaptım ve hangi programla mine yapacağımı çok bilmediğim için ethminer'ı indirdim direkt onun yerine daha iyi bir seçenek var mı?
  15. Y

RX5500XT 8GB ile mining yapmalı mıyım?

UV ve fan ayarlarını araştırdım ama oc konusunda kararsızım
  16. Y

RX5500XT 8GB ile mining yapmalı mıyım?

Bilgisayar bütün gün boş boş duruyor onun yerine eth mining yapsam getirisi ne olur? ekran kartı:RX5500XT 8GB ASUS DUAL
  17. Y

2. el toplama ne kadar eder

8k ya alinir mı mesela bu sistem
  18. Y

2. el toplama ne kadar eder

R3 3100 RX 5500XT 8GB Asus dual 16gb ram İkinci el arkadaşlar ne kadar eder?
  19. Y

ASUS RX5500XT KULLANAN VAR MI?

Çöp oluyor derken biraz açar mısın?
  20. Y

XG 2405 ölü pixel sorunu

İki tane ölü pixeli var biri sadece siyah ekranda belli oluyor diğeri de sadece turkuaz ekranda. merak ettiğim şey ilerde artar mı ya da büyür mü? Değişime göndermeli miyim sizce
Geri