Arama sonuçları: *

1. İ

samsung a54 alınır mı?

wild rif ve pubg oynarım arada bir kaç fps verir kamerası güzel gibi gece nasıl performas verir batarya 5000mh güzel gibi geldi oyunlardada iyi iş görürse 1.253,62TL x 12 AY taksitle alıcam nasıldır
  2. İ

Valorant düşik fps nedeni

Sistem özellikleri 1660 süper ryzen 3 3100 8gb 3200 mhz ram valorantta aniden drop giriyor 80 90 a düşüyor bunun nedeni ne bi 8gb ram daha alırsam düzelirmi
  3. İ

hyperx stincer core iade veya garanti

tam 3 ay önce media markttan hyperx stinger core aldım şuan kulaklıktan ses gelimyor media marktta iade varmı veya hyperx destek falan varmı garantiyeye yollayabileceğim?
  4. İ

faturaya ek telefon önerisi 6-7k ya

pasaj ve vodefonede faturam var taksitle hangi telefonu önerirsiniz 1662834573 oyun oynamam çok arada wr ve cr
  5. İ

turkcell pasajda telefona taksit varmı?

https://www.turkcell.com.tr/pasaj/cep-telefonu/android-telefonlar/realme-8-128-gb?&color=1009348 bu telefonu alıcam faturalı hattım turkcell faturaya ek telefon oluyormu turkcellde teksit durumunu göremedim
  6. İ

taksitle telefon alıcam ancak

vodafona telefona ek taksitle alabilirim ancak çeşit çok az redmi note 11 buldum ama ramı yazmıyor vodefonun sitesinde ve pasaj var ama orda taksit varmı bilmiyorum göremedim realme 8 almayı düşünüyorudum
  7. İ

5500 TL'ye Telefon Önerisi

eski telefon eskidi diyorlar
  8. İ

2. ele güvenemiyorum iphonede 1662126229 siz ne önerirsiniz başka telefon olarak direkt realme 8 mi oyun bazen oynarım wild rift ve valorant çıkarsa valorant
  9. İ

Realme8 almayı düşünüyordum bir anda zam geldi ve 6000 TL oldu sizce değermi hala ve başka ne önerirsiniz bütçe aşabilir taksitle alıcam
  10. İ

Faturaya ek realme 8 taksit durumu ve hakkında bilgisi

Hocam peki trendyol hepsiburada falan taksit yapıyormu
  11. İ

Neden almalısınız diyede videosu vardı :)
  12. İ

Hayır nasıl anlamadım
  13. İ

Türkcellden realme 8 https://m.turkcell.com.tr/pasaj/cep-telefonu/android-telefonlar/realme-8-128-gb?seller=9101&color=1003552&utm_source=akakce&utm_medium=cpc&v=1.75.7 alıcam ancak ram kaç yazmıyor ramı kaç nasıl öğrenebilirim
  14. İ

5500 TL telefon önerisi

arkadaşlar realmi 8 almaya karar verdim https://www.turkcell.com.tr/pasaj/cep-telefonu/android-telefonlar/realme-8-128-gb?&color=1003552 bu telefonun ram ı kaç olduğu yazmıyor
  15. İ

5500 TL telefon önerisi

hocam realme 8 konusunda ara yüzünden pek hoşlanmadım ve dış görünüşünden önerebileceğiniz başka cihaz varmı
  16. İ

5500 TL telefon önerisi

realmi 8 e göre dahamı iyi kamerası ? yoksa eşitlermi nerderyse?
  17. İ

5500 TL telefon önerisi

kadeşimede alıcam o oyun oynamıyor günlük kullanım için insta story fotoğraf çekiniyor genellikle ona ne önerirdiniz
  18. İ

5500 TL telefon önerisi

huawei almam. 1660675646 niçin ne farkı var telefonlardan belirtirseniz sevinirim
  19. İ

5500 TL telefon önerisi

azıcık esneme olabilir fiyatta bazen oyun oynarım wild rift,pubg,clash royale ve kamerası benim için önermli gece ve gündüz olarak iş yapması gerekli Aklımdaki telefonlar; 1-M33 5G, ancak pubg gibi bir oyunda 30 fps destekliyor bu beni şaşırıttı 2-redmi note 10s ısınma sorunu oluyor diyolar ama...
  20. İ

Samsung M33 pubg performansı nedir

m23 45 veriyor bu nasıl olabiliyor ?
Top Bottom