Arama sonuçları: *

1. M

Yardım Bilgisayarim acilmiyor

Yardımın için sağol Hocam baya bir emeğin geçti :D Teşekkürler yardımın için
  2. M

Ve götürdüm sonuç çalışıyor :D Çevirici bozulmuş sanırım yeni çevirici aldım evde deneyeceğim
  3. M

Aynen hocam
  4. M

Fanlar dönüyor aniden kapatma gibi bir durum olmuyor galiba anakarti metal kasaya degdirdigim için kısa devre yaptı yarın vatana göndereceğim
  5. M

Bazı ayaklar dışarıda kalırsa nolur fan çalışmaz mi yoksa çalışır mı? Çünkü şu anda stok fanım dönüyor. Ekran kartim da aynı şekilde ama bu fanlar çalışıp çalışmadığını mi gösterir bilmiyorum 1617034501 Geç cevap verdim kusura bakma stres olduğumdan dolayı elim. Biraz yavaş hareket ediyor
  6. M

Hangi kablolar? Gördüğüm kadarıyla herhangi bir kabloyu yanlış takmadım. Fani takmak için soktuğum kabloları taktım. Ekran kartı için taktım. Başka bir şey sokmedim. Eğer belirli bir yer söylersen daha iyi olabilir. Bu arada dediğim gibi fanlar ve ledler çalışıyor ama sadece görüntü gelmiyor
  7. M

Bu gün bilgisayarımın fanlari çok ses çıkardıgi için yeni fan aldım ve onları monte etmeye koyuldum ve bunları monte ederken bir tozunu vb alayım dedim temizledim. Bunları hepsini yapıp monte edip temizledikten sonra bilgisayarım acilmadi. Ekrana hiçbir şey gelmiyor. Güç ile ilgili bir sıkıntı...
  8. M

bu sistem alınır mı? eksiği var mıdır?

kanka su anda boyle bır ekonomıde ıken bu ekran kartına bu kadar para vermek bana sacma gelıyor. Rx5600xt gıbı bır sey alıp daha fazla preformans alabılırsınız eger rtx sızın ıcın cok onemlı degılse.
  9. M

Arkadaşım mediamarkttan 8k ya aldığı sisteme bakar mısınız?

vatandan alıp bır de cok fazla vermıstım :D sız de aynı hataya dusmeyın
  10. M

Arkadaşım mediamarkttan 8k ya aldığı sisteme bakar mısınız?

hocam neredeyse aynı sıstemden bende var hatta daha ıyısı 2600x ve benzer modeller ben 2018de 5 k ya almıstım. bence arkadasınıza ıade etmesını soyleyın o parayla ne guzel sıstemler dızılır en kotu 2.el el 2070s sıstem bıle dızılır bosuna arkadasınız parayı cope atmasın
  11. M

2.monitorumu 1440 900 olarak baglarsam sorun olur mu

onceden 1080p monıtor almadan once 1440 900p monitor kullanıyordum ve bazı oyunlar dırek 1920 1080 de acıldıgı ıcın ekrana goruntu gelmıyordu ben de amd lınk uzerınden telefonu pcye baglayıp oyle 1440 a 900e cekıyordum anca oyle ekran gelıyordu. Sımdı pcmı 1080pde kullanıyorum yenı monıtor...
Top Bottom